hirdetés

Érdekes power stationök a Geekbuying kínálatából

Mindkettő kuponozható, és jár melléjük napelem is

hír
Érdekes power stationök a Geekbuying kínálatából 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Don Kartács
2022-09-28

Kétféle power stationre is ad kupont a Geekbuying, amik kifejezetten hasznos eszközök, ha valaki túrázik, kirándul vagy éppen csak szeret a szabadban kempingezni. Természetesen sok más helyzetben is használhatók az ilyen típusú energiatárolók, amelyek nemcsak a szokásos 230 V-os kimenettel rendelkeznek, hanem számtalan USB portot is magukban foglalnak, támogatják a gyorstöltési és PD szabványokat, sőt az egyik vezeték nélkül is képes tölteni. A bemeneti oldalon többféle módon, többek között napelemmel is újra lehet tölteni az eszközöket, sőt a csomagban mindkettőhöz adnak is egyet. Mindkét termék EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

Természetesen nemcsak a teljesítményleadás, hanem a felvétel is fontos, tölteni 12 V-os szivargyújtón, illetve a hagyományos tápegység bementen – ebből 2 is van, és bár a leírás nem említi, lehet, hogy képes duális töltésre – keresztül lehet, de természetesen használható ilyen célokra napelem is. Éppen ezért adnak a csomagban a Flashfish power station mellé egy 18 V-os, 100 W teljesítményű panelt is, ami alapból többtízezer forintot ér. Ez ráadásul nemcsak egy szimpla napelem, hanem önmagában is használható kisebb eszközök töltésére, ez is PD képes, 65 W-ot tud leadni a Type-C, míg 18 W-ot az USB-A portján keresztül. A fenti kombinációért, ami magában foglalja a power stationt és a napelemet is, 232 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek a GKB22SS2  kóddal, EU raktárból, ingyenes szállítás mellett.

CTECHI GT500 – Vezeték nélkül is menő

A CTECHI GT500 alapból nem lenne különösebben érdekes a Flashfish UA550 után, hiszen műszaki értelemben nagyon hasonló az előbbihez. Szerencsére van egy-két extra funkciója, ami miatt mégiscsak érdemes írni róla. Először azonban tudjuk le gyorsan a műszaki paramétereket, a maximális terhelhetősége 500 W, a kapacitása 518 Wh, de ez már LiFePO4, vagyis lítium-vasfoszfát akku, ami azért jó, mert sokkal biztonságosabb, mint az egyéb megoldások, ráadásul az élettartama is sokkal jobb. Akit a téma bővebben érdekel, itt olvashat róla. Kimeneti oldalon 2 darab váltóárammal dolgozó kimenetet – ez a hagyományos 230-as dugó –, 1 darab 60 W-os PD képes Type-C portot, 3 darab USB-A-t, 1 darab egyenáramú csatlakozót – ilyen például a laptop adapter – és 2 darab vezetéknélküli töltőpadot is felvonultat, utóbbi kettőre tehettek például telefonokat vagy fülhallgatókat. Természetesen itt is van beépített LED a fogantyú mellett, így ezt is bevethetitek rögtönzött fényforrásként.

Feltölteni a szokványos módokon lehet, szivargyújtós bemeneten, hagyományos 12 V-os csatin 10 A-rel, illetve PD porton keresztül is 60 wattal. Sőt, utóbbi kettőt párhuzamosan is használhatjátok, így a bemeneti teljesítmény akár 180 W is lehet, de természetesen a napelemeket sem veti meg, és adnak is a csomagban egy BLUETTI 120 nevű, 120 W-os darabot. a CTECHI GT500-at 236 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihetitek haza az NNNGT500CLO  kód bepötyögésével, ingyenes szállítás mellett, EU raktárból.

hirdetés