hirdetés

Érdekes kütyük a szabadidő eltöltéséhez

A Cafago megint leárazott pár terméket

hír
Érdekes kütyük a szabadidő eltöltéséhez 1

Forrás: Cafago

írta: Bagi
2023-09-19

A Cafago gondolt a szabadidő izgalmas eltöltésére is. Két akciós terméket ajánlottak figyelmünkbe, amikkel felturbózhatjátok a hétvégi élményeket. A horgászok kedvence egy GPS-es és durva világítással ellátott etetőhajó lesz, de ha inkább otthon lazulnátok, a retro játékkonzol izgalmas pillanatokkal lep meg benneteket. Akár 10 000 játékot is elérhettek vele és a két vezérlővel párban is játszhattok.

Érdekes kütyük a szabadidő eltöltéséhez 9

Forrás: Cafago

GPS etetőhajó

Az etetőhajókat arra találták ki, hogy olyan helyekre is el lehessen juttatni a csalit, ahová nem tudjátok azt kosárral bedobni, például a tó közepére, vagy a nád mögé. Ez a kis hajó kb. 2 kilogramm etetőanyagot tud magával vinni, és 3 kioldó kosara is van, hogy több helyre és egyenletesen elszórhassátok az eledelt. A hatótávja 500 méter, és egy masszív kontrollerrel kell terelgetni a vízben. A gond az, hogy egy 30 centis csónakot 500 méterről sehogyan sem lehet látni, így könnyű lenne elveszteni a járművet.

Erre találták ki a GPS alapú helymeghatározást, hiszen így tudja a hajó, hogy merre jár, képes visszatérni a kiindulási pontjára, illetve adott helyre is elküldhető, összesen 40 pontot lehet neki megadni. A jel megszakadása esetén képes visszatérni a kiindulási pontra, de ugyanez igaz arra is, ha lemerülne az akku, ami 4 órányi használatra elegendő szuflát biztosít. Dupla motorral szerelték fel a nagyobb hullámállóság végett, és egy komplett LED sor világít az elején, hogy a helyzetét könnyebb legyen belőni.

42 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte EU raktárból, az akciós ár pedig kupon nélkül elérhető.

hirdetés