hirdetés

Érdekes és hasznos tárgyak a Cafago kínálatából

Nyomkövető szett és lézergravírozó lép a porondra

hír
Érdekes és hasznos tárgyak a Cafago kínálatából 1

Forrás: Cafago

Don Kartács
írta: Don Kartács
2024-06-24

A Cafago webáruház rengeteg érdekes és hasznos terméket árul, sok esetben ezek niche eszközök, amelyek ugyan nem mindenkinek kellenek, viszont akinek igen, annak nagyon. Ilyen a nyomkövetést elősegítő apró biléta – más néven tag -, de a lézergravírozó is, amivel a kreativitásotokat élhetitek ki különböző felületeken. Bármit is vásároltok, az esetek döntő többségében EU raktárból érkeznek a termékek, ingyenes szállítás mellett.

A Cafago az F01 nyomkövető négy darabos csomagját 6100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért adja, darabonként nagyjából 1500 forintba kerül egy. Kínából, költségmentesen szállítják.

Kompatibilis a LaserGRBL-lel (csak Windows környezetben) és a LightBurnnel (Windows és Mac operációs rendszerek esetén is), és több fájlformátumot támogat, beleértve az NC, BMP, JPG, PNG, DXF kiterjesztéseket. Az applikáció segítségével a telefonotokkal kényelmesen vezérelhetitek.

Ha szeretnétek, hogy nagyobb élményt szerezzen a gravírozás, válasszátok a rengeteg kiegészítővel felszerelt C18 Pro modellt, amihez jár egy 400×400 mm-es munkaasztal, elszívó és magasító lábak is.

A Cafagóról most 107 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg az ED0062 kuponkóddal, ez 11 rugóval alacsonyabb, mint legutóbb. A terméket német raktárból küldik, a szállítás ingyenes.

hirdetés