hirdetés

Ennyit tud egy 80 000 forintos notebook

A Dere R14 kerül ennyibe

hír
Ennyit tud egy 80 000 forintos notebook 1

Forrás: Geekbuying

írta: SonkaMod
2023-06-20

Nem mondanám alapnak, hogy egy laptop 100 000 forint alatt kapható lenne, de Kínából még ez is lehetséges. Például a Dere R14 egy olyan belépőkategóriás notebook, amiért csak 80 000 forintot kell fizetni. Na de mit kapunk ennyiért? Szerintem mindenki azt gondolja, hogy egy használhatatlan hulladékot, de a valóság az, hogy ez nem feltétlenül igaz. A gép ugyan nyilván nem egy atomvillanás gyorsaságát fogja mutatni, de ennyi pénzért még így is azt mondom, hogy kedvező vétel. Gyereknek, nagyinak, másodlagos gépnek, szövegszerkesztésre és effélékre ajánlott.

38 Wh-s aksi van benne, aminek az üzemidejéről nem sokat tudunk és maga a gyártó is csak annyit ír, hogy valahol 3 és 7 óra közé tehető a felhasználástól függően.

Fontos összetevő, hogy a Windows 11 előre telepítve, jogtisztán érkezik a géppel, így rögtön munkára fogható, erre sem kell pluszban költeni. Egy ilyen konfiguráció nyilván bizonyos szempontból limitációkkal jár, éppen ezért azt mondanám, hogy időseknek és nagyon fiataloknak ajánlott. Tipikusan jó első notebooknak, vagy netalán másodlagos gépnek, esetleg irodai felhasználásra. Nagyon durva, hogy már ennyiért lehet kapni notebookot, az meg főleg, hogy egészen használhatónak is tűnik, így az ár/érték arányát kifejezetten jónak tartom. Nem hiszem, hogy nagy konkurenciája lenne, hiszen a 7EFHT2BS  kuponkóddal együtt 80 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető meg EU raktárból, ingyenes házhozszállítással.

hirdetés