hirdetés

Ennyiért? Feltétlenül!

Kütyük 5000 forint alatt

hír
Ennyiért? Feltétlenül! 1
írta: Rolla
2019-09-13

Bár a Banggood születésnapi bulija már véget ért, ettől függetlenül nincs ok aggodalomra, hiszen az after még tart. Az esemény főoldalán kívül érdemes bekukkantani a függöny mögé is, ahol olyan olcsó küyüket találtok, amik nélkül élni lehet, de nem érdemes. Van itt sok érdekes dolog, többek között Xiaomi power bank, kültéri mozgásérzékelő lámpa és autós töltő is. Tudásukon kívül az eszközök szépsége az árcédulájukban rejlik, minimális összegért betankolhattok belőlük.

Blitzwolf töltő szivargyújtóba

Ha még nincs a kocsiban egy megbízható töltőtök, ráadásul egyszerre többen is szoktatok utazni, akkor mindenképpen a több portos eszközöknél keresgéljetek. Ez akkor is jól jön, ha egyedül vagytok, de kütyümegszállotként egyszerre szeretnétek tölteni út közben a mobilotokat, a tableteteket és az okosórátokat. A Blitzwolf töltőjén négy portot találtok: egy darab QC 3.0 gyorstöltést ismerő port, egy darab 2 amperes és egy 2,4 amperes. A kütyübe tetszőlegesen beledughattok Samsungot, Xiaomit, almás cuccokat, fejhallgatót, így nem kell többet aggódnotok az alacsony töltöttség okozta tenyérizzadás miatt. A BGDCHU34 kuponnal 3000 forintba kerül, ráadásul a szállítás is ingyenes.

iHealth lázmérő

Sajnos már a nyakunkon van az az időszak, amikor általában mindenki szorosabb barátságot köt a lázmérővel. Annak érdekében, hogy ez minél kevesebb macerát okozzon, szerezzetek be egy digitális lázmérőt, ami 1 másodperc alatt megmondja az eredményt a homlokotokra irányított infrafény segítségével, így nem kell percekig a hónotok alatt szorongatni a kütyüt. Ez elsősorban kisgyerekeknél óriási segítség, de a felnőtteknek sem szükséges szántszándékkal nehezíteni az életükön. A kapott eredményt – akár 32-t is – eltárolja az eszköz, így figyelemmel követhetitek, hogy milyen ütemben változott a mért érték. LED-es kijelzőjéről azonnal leolvashattok minden adatot akár sötétben is, így nem szükséges felkelteni a gyerkőcöt éjszaka a gyors vizit idejére. 2600 forintért tudjátok előrendelni a BG89T09 kóddal, és szerencsére a szállítás is ingyenes.

Xiaomi 20 000 mAh-s power bank

Hacsak nem non-stop olyan helyen ültök, ahol körbe vagytok véve konnektorokkal, akkor dobjatok be a táskába egy power bankot, amivel elkerülhetitek az alacsony aksiszázalék okozta izzadást. Manapság már rengeteg típus és márka közül választhattok – mi is teszteltünk már sokat -, de mindenképp érdemes a márkára és a megbízhatóságra figyelni.

Ez a változat képes gyorstöltésre, ami külön öröm, 20 000 mAh-s teljesítményével pedig egy átlag okostelefont akár ötször is képes felpumpálni. Két darab USB kimenetének köszönhetően a régebbi típusú USB-s csatlakozóval rendelkező mobilotokat és az új Type-C-seket is tölthetitek. A BG2c912 kóddal 5300 forintot szerintem megér a lemerült telefon okozta infarktus elkerülése.

hirdetés