hirdetés

Engwe bringák akciósan a GearBerryn

Bivalyerős bringák az őszi csapatáshoz

hír
Engwe bringák akciósan a GearBerryn 1

Forrás: Gearberry

írta: Bagi
2023-09-18

A GearBerrytől most bivalyerős Engwe bringákra kaptunk ajánlatot. Az Engine Pro és az M20 modellt vásárolhatjátok meg kedvezménnyel. A GearBerryn igazán egyszerű a vásárlás, európai raktárból, extra költségek nélkül szállítanak, 30 napon belül cserélik a hibás termékeket, vagy 7 nap alatt visszatérítik a vételárat. Ha lézergravírozó vagy 3D nyomtató vásárláson gondolkodtok, mindenképp keressétek fel az áruházat.

Engwe Engine Pro elektromos bicikli – 120 km hatótáv jöhet?

Az Engwe Engine Pro egy 750 W-os, 20 colos és 4 inch széles gumival szerelt masina. Specialitása – bár ez szinte minden ENGWE termékre igaz -, hogy középen összecsukható a váza és az akkumulátor kivehető belőle. Ez azért jó, mert a töltéshez ezt elég kivenni, nem kell felcipelni a bringát a lakásba. A végsebessége 45 km/h,  az akku kapacitása 16 Ah, amivel el lehet menni rásegítéssel akár 120 km-t is. A váltója egy 8 sebességes Shimano szett, amivel akár résegítés nélküli módban is hajthatjátok a bringát, az adatokat pedig egy LCD kijelzős fedélzeti komputeren követhetitek nyomon. Ellentétben az EP-2 modellel, ezen már nemcsak elöl, hanem hátul is van lengéscsillapítás, ráadásul hidraulikus tárcsafékek lassítják a járművet. Kapott első és hátsó LED-es lámpákat, a 28,5 kg-os váz 150 kg-ig terhelhető, ideális 160-210 cm magasságú bicikliseknek.

A GearBerry GBBike50  kuponjával 547 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni.

hirdetés