hirdetés

Energetizáló ajánlatok a Cafagótól

Egy power station és egy szélgenerátor az akciós ajánlatukban

hír
Energetizáló ajánlatok a Cafagótól 1

Forrás: Cafago

írta: Bagi
2024-03-08

A Cafago mai termékei segítségével minden adott, hogy a legeldugottabb helyeken is komfortosan érezzétek magatokat, hiszen ezek a kütyük ellátnak benneteket elektromos árammal. Most leértékelve vásárolhatjátok meg a Vlaian S2400 2160 Wh-ás power stationt és mellé egy házi szélerőművet is. Mindkét eszköz német raktárból, ingyenes szállítással érkezik.

A Cafagóról 276 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni a Vlaian S2400 power stationt. Német raktárból, költségmentesen küldik.

1200 W-os szélerőmű

A szélenergia világszerte az egyik legnépszerűbb megújuló energiaforrás. A szélturbina működése nem jár károsanyag kibocsájtással, napszaktól függetlenül használható, és 100%-ban környezetbarát energiát nyerünk ki vele. Az, hogy mennyi áramot termel, évszakonként változó, nagyban függ az időjárástól, hiszen az őszi, téli időszak jóval szelesebb, mint a nyár. A szélgenerátor már aránylag kis szélsebességnél is termeli az áramot, amit egy állandó feszültséget biztosító egyenirányító segítségével egyenárammá alakítja. Az így nyert energiát a szélerőmű egyből akkumulátorokban is eltárolhatja. Az innen jövő egyenáram egy inverter segítségével 230 voltos váltóárammá alakítható, amire ráköthetjük a különböző fogyasztókat.

Ezzel a 12 V feszültségű és 1200 W maximális teljesítményű szélerőművel kiválóan hasznosíthatjátok a szélenergiát, így fenntartható módon tudjátok árammal ellátni a legkülönbözőbb helyeket és eszközöket. Alkalmas otthoni használatra, időjárás állomásokhoz, kommunikációs bázisállomásokhoz, hasznát veszitek minden olyan helyen, ahol nem érhető el vezetékes áram, például a telken, hajókon, faházakban, kerti pavilonokban. Az elérhető teljesítményt befolyásolja a szélsebesség, a hőmérsékletet és a környező épületek elhelyezkedése is. Indítási szélsebessége 2 m/s, az üzemi hőmérséklet pedig -40-től +80 Celsius-fokig terjed. Alumíniumötvözet teste és a nylonszálas pengék ellenállnak az UV-nak, a savas esőnek és a rossz időjárási viszonyoknak is. A kettős csapágyak nagy stabilitást, alacsony vibrációt és alacsony zajszintet tesznek lehetővé.

Most a Cafago német raktárából mindössze 46 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg gyors és ingyenes szállítással.

hirdetés