hirdetés

Élvezzétek ki a nyár utolsó pillanatait

Medencetisztító és hordozható projektor a Cafago ajánlatában

hír
Élvezzétek ki a nyár utolsó pillanatait 1

Forrás: Cafago

írta: Bagi
2023-08-14

Ismét beköszöntött a strandidő, ideje csobbanni egyet a medencében. Hogy ne kelljen fáradnotok a takarítással, jól jön egy medencetisztító robot. Amíg kényelmesen élvezitek a napsütést, dolgozik helyettetek. Este pedig mit szólnátok egy jó kis kertmozizáshoz? Egy hordozható projektorral könnyedén szervezhettek akár egy teraszos meccsnézést is a haverokkal. A Cafago aktuális ajánlatában egy Kosgho medencetisztító és egy állványos, hordozható projektor szerepel, mindkettő német raktárból érkezik, és még a szállításért sem kell fizetnetek.

D063 4K hordozható projektor

A D063 egy igazán mini projektor, 110x74x74 mm kompakt méretű és mindössze 410 g, így könnyen hordozható, simán befér a táskátokba vagy akár a bőröndbe. Távirányítót is kaptok mellé, felhasználói felülete egyszerű, nem nagy ördöngösség a kezelése. Támogatja a 4K lejátszást és a DLP megjelenítési technológiát. Az ajánlott vetítési távolság 50-300 cm és elérhető trapézkorrekció is.

A beépített 7000 mAh-s, újratölthető akkumulátorral akár 2 órát is mozizhattok egy feltöltéssel. A projektor többrétegű lencséje nagy strapát is kibír, és a gyári adatok alapján napi 4 óra használat esetén akár 20 év is lehet az élettartama. A kivetítő hátoldalán több interfész található, csatlakoztathattok külső eszközöket Type-C, HDMI vagy USB port segítségével, de akár WiFi vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül is párosíthattok hozzá táblagépet, hangszórót, okostelefont, de akár TV boxot is. Android 9.0 operációs rendszerrel érkezik, kompatibilis számos alkalmazással.

A Cafago igazán olcsón adja, csak 37 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ráadásul egy hét alatt, szállítási díj mentesen kapjátok meg a német raktárból.

hirdetés