hirdetés

Elvetemült hardverrel és extrém alacsony áron debütál az új Doogee

8 GB memóriával érkezik a Doogee S88 Plus

hír
Elvetemült hardverrel és extrém alacsony áron debütál az új Doogee 1
írta: SonkaMod
2021-02-16

A strapatelefonok között már nagyon kiélezett a verseny, az Ulefone, a Doogee, a Blackview, az Oukitel és még sokan mások harcolnak a vásárlókért, ami olyan árversenyt generál, hogy már nagyon alacsony áron lehet brutális hardverrel rendelkező mobilokat venni. Erre az újabb példát a Doogee S88 Plus szolgáltatja, ami mindössze 200 dollárért rendelhető előrendelésben, és ez elképesztően alacsony ár érte.

Nem meglepő, hogy képes dual WiFit és az összes fontos 4G hálózatot használni, viszont kicsit meglepő, hogy Bluetooth chipből csak egy 4.2-es verzió került bele. Operációs rendszernek a teljesen gyári Android 10 került rá.

Mivel ez egy strapatelefon, nyilván elvárható tőle, hogy ellenálljon a környezet hatásainak, ennek megfelelően IP68 és IP69K minősítéssel rendelkezik. Bírja a -55 fokos hideget és a 70 fokos meleget, víz alatt, egyméteres mélységben 24 órán keresztül életben marad, és még a leejtést is bírja 1,5-2 méteres magasságból.

Ez a telefon egészen érdekesre sikerült. A processzora erős középkategóriás, a memória mennyisége váratlanul sok, a kameraszenzoron sem spóroltak, kapunk NFC-t és kétirányú vezeték nélküli töltést. Mindezt pedig nagyon olcsón adják. Az előrendelés első köre fut, ilyenkor a legolcsóbb egy termék, így jön ki a végösszeg 60 000 forintra, szállítási költséggel együtt. Ez az összeg nagyon alacsony, a reális ára biztosan 60-80 dollárral magasabb lenne, de a márka nem számít nagy névnek, a verseny pedig igen kiélezett, így jöhetett ki ez az ár.

hirdetés