hirdetés

Elsőrangú áron az egyik legnagyobb farkasos dokkoló

BlitzWolf BW-TH15 17 portos giga hub

hír
Elsőrangú áron az egyik legnagyobb farkasos dokkoló 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-07-29

A BlitzWolf BW-TH15 egy vaskos hub, 17 különböző porttal. Ezzel az eszközzel igazán „mindent tudóvá” válhat egy laptop, pusztán csak egy Type-C bemenetre van szükséged a használatához, de cserébe kapsz többféle kártyaolvasót, USB 3.0 és HDMI portokat, illetve, ha szükséges töltheted is vele a laptopodat. A BlitzWolf Nyári Fesztivál keretén belül 31 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelheted a Banggood oldaláról.

Elolvasni sem volt egyszerű, mennyi mindenre használható ez a méretes, 17 az 1-ben kütyü, pont ezért vagyunk benne biztosak, hogy minden felhasználó meg fogja vele találni a számításait.

Most a RendKinai882  kuponnal 31 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg tudjátok vásárolni a Banggood oldaláról, körülbelül 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os szállítási költséggel.

hirdetés