hirdetés

Elrontott rendelés

Ne higgyetek a kínai lányok mellméretének!

hír
Elrontott rendelés 1
írta: Rolla
2019-12-28

Oké, tudom, én vagyok a hibás, hogy a rengeteg neten keringő elcseszett ruharendelés után én is ehhez folyamodtam, bár ez nem is inkább hiba, hanem szimpla naivitás. Plusz szeretném leszögezni, hogy jelen helyzetben nem is a rendelt termék minőségével, hanem a méretével volt probléma. Azzal viszont akkora, hogy el sem tudom képzelni, kinek mi járhatott akkor a fejében, amikor a méretet megadta. De ha már ez történt, akkor megmutatom, hogy miért ne örüljetek, ha egy kínai lány azt mondja, hogy D kosaras a melltartója.

Ennyi év után is naivnak lenni

Tisztában vagyok vele, hogy a kínaiaknál „kicsit” máshogy van a méretezés, éppen ezért vettünk már általános iskolában is minimum két számmal nagyobb tornacipőt a kínaiban. Bár az Aliexpress az esetek 99 százalékában remek hely arra, hogy bármit beszerezzetek, a melltartó nem tartozik közéjük. Utólag visszagondolva az ár győzött meg – 600 forint -, hiszen a 2 dollár az pont az az összeg, amit még viccből is elköltök, ráadásul még közben azzal is kecsegtetnek, hogy pántok nélkül is felpakolhatom a melleimet a fülem magasságáig.

Aki nem vágja, hogy mi ez, az tanulmányozza a lentebb látható képet. A melltartón ragacsos cucc van, amivel megtapad a mellen, így nem esik le a helyéről, a zsinórral pedig össze lehet rántani, ami szép formát ad.

Ez így eddig szép és jó, a probléma ott kezdődött, mikor a boríték méretű csomag megérkezett a postára. Tapintásból sejtettem, hogy ez a melltartó, a pakk méretét tekintve viszont imádkoztam, hogy fülbevaló legyen benne. A fent említett tornacipős okosság okán ebből is természetesen eggyel nagyobbat, D kosarasat rendeltem, de már kicsomagolás előtt is várható volt a bukás. Nem is tévedtem.

Ha ez a D, mekkora az A?

A boríték széttépése után egy dolog mentett meg az idegösszeomlástól, mégpedig az, hogy ez már az a szint, amikor csak röhögni lehet. Értem én, hogy szar az, amikor más színben jön meg, esetleg késik a csomag heteket, na de amikor valaki Kínából megpróbálja nekem bemagyarázni, hogy ez márpedig rám jó lesz, ott csak könnyet törölgetve kacagni lehet.

Láttatok már burlesque mellbimbó tapaszt? Felvéve körülbelül ahhoz tudnám hasonlítani. Egy biztos, ez minden, csak nem D méret. Először azt hittem, hogy rosszat küldtek, de ott van rajta a matrica. Ez körülbelül a legkisebb, A méretnek felel meg, csak akkor azt nem tudom, hogy ha ez hivatalosan a D, akkor mekkora lehet az A?

A tanulság: soha ne rendeljetek melltartót Kínából B kosár felett, és soha ne higgyetek olyan kínai lánynak, aki azt mondja, hogy D kosara van.

hirdetés