hirdetés

Elpusztíthatatlan Oukitel táblagépek kuponnal

A Gekkbuyingon most olcsóbb az RT3 és az RT5 tablet

hír
Elpusztíthatatlan Oukitel táblagépek kuponnal 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2023-08-24

Az Oukitel strapabíró táblagépei szinte törhetetlenek, felvértezték őket szinte az összes por-, ütés- és folyadékállósági szabvánnyal. Nyugodtan vihetitek őket kempingezni, vagy munkába, de az extrém sportok sem kottyannak meg nekik. A Gekkbuyingtól egész jó kuponokat kaptunk az RT3 és az új RT5 modellre, ráadásul európai raktárból két hét alatt megkapjátok őket.

A tablet támogatja a 4G dual SIM-et, és az 5G Wi-Fi-t, Bluetooth 5.0 modullal szerelték fel. Egy csomó hasznos funkciót találtok még rajta, ilyen például az OTG, iránytű, GPS, arcfelismerés, HiFi funkció, kettős sztereó hangszóró, valamint írás és rajzolás kapacitív tollal. Mérete 250 x 170×14 mm, elnyűhetetlen teste 860 gramm.

A Gekkbuying 7VE6OVRF  kuponjával 89 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg európai raktárból, gyors és ingyenes szállítással.

 

Oukitel RT3 4G 8 colos tablet

Az Oukitel RT3 szintén egy szinte törhetetlen, terepre szánt készülék. Ezen a 8 colos érintőképernyős táblagépen Android 12 operációs rendszer fut, a kijelző felbontása 800×1280 pixel 14,4:9 képernyőaránnyal. A kompakt váza lehetővé teszi, hogy könnyedén magatokkal vigyétek, 136x209x14 mm helyet foglal és nagyjából fél kilós. A legnagyobb előnye a tartóssága, IP68 vízálló, IP69K porálló és MIL-STD-810H tanúsítvánnyal rendelkezik, azaz 30 percig az 1,5 m mély vízbe csobbanást is túléli, 30 méteres magasságból is leejthetitek és természetesen porálló. Egy 5150 mAh-s akkumulátort kapott, ami  20 nap készenléti időt bír, 15 órán át beszélgethettek vele, vagy 18 órát hallgathatjátok a kedvenc zenéteket, és 5 órán át nézhettek rajta filmet.

MediaTeK helio P22 nyolcmagos processzor működteti, memóriából 4 GB, háttértárból pedig 64 GB jutott bele. 3GB virtuális memória a beállításokban még hozzáadható, és a tárhely legfeljebb 1 TB-os TF kártyával bővíthető. A fő kamera 16 MP, bokeh, monokróm, panoráma és professzionális módban is használható, a frontkamera pedig 8 megapixeles. Mindenféle szoftver is rendelkezésetekre áll, amit munkához használhattok, ilyen az iránytű, a hangnyomás mérő, a vízmérték és hasonlók, amiknek a mesteremberek fognak örülni. Szenzorfronton többek között BT modul, GPS és 4G-s duális SIM állnak rendelkezésre, emellett dupla hangszórót kapott. 

Geekbuyingon a 7VOI18RI  kóddal 65 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, európai raktárból kapjátok meg, és már semmilyen extra költséget sem kell utána fizetnetek.

hirdetés