hirdetés

Előrendelhető az E-Smarter új akkumlátoros szúnyogcsapdája

Bluetooth-os csapda+lámpa közel 20 órás üzemidővel jöhet?

hír
Előrendelhető az E-Smarter új akkumlátoros szúnyogcsapdája 1

Forrás: Banggood

írta: Norbi
2022-03-09

Az E-Smarter márka ismerős lehet olvasóinknak a jó minőségű elemlámpáiról. Most egy a kempingezéshez igazán hasznos eszközzel rukkoltak elő. Igazából a sok funkciója miatt nehéz eldönteni, hogy ez egy kempinglámpa szúnyogcsapda funkcióval, vagy fordítva. Mindenesetre ezenkívül még használható Bluetooth hangszóróként is a készülék.  Mindezt most igen kedvező áron 6000 Ft-ért tudjuk előrendelni, a gyors szállításért mindössze 700 Ft-ot kell fizetünk. Az ár az áfát már tartalmazza, így ezen felül már semmilyen extra költséggel nem kell számolnunk

Összességében egy nagyon jól használható termék, ami elengedhetetlen lehet a sárorozáshoz. 3 színben is rendelhető, piros, zöld, fekete. Praktikus, mert vezeték nélkül is használható, amit a kocsiban, power bankről, vagy akár egy laptopról is fel tudunk tölteni. Fénye 3 fokozatban állítható (erős, gyengébb, villogás). Az akkumulátor töltöttségéről egy 4 fokozatú visszajelző lámpa ad tájékoztatást. 

Ennyi funkcióhoz ez az ár igen kedvező, hiszen most csak 6000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. Még a 700 Ft szállítási díj kifizetése után is megéri. Cserébe már felkészülten várhatjuk a nyarat.

hirdetés