hirdetés

Elképesztően olcsó a Chuwi legjobb notebookja

Ez már nem játékszer

hír
Elképesztően olcsó a Chuwi legjobb notebookja 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-09-02

Nemrég járt teszten nálunk a Chuwi CoreBook X, amiben egy egészen jó processzor ketyeg, és más téren is jól teljesít a gép. Viszonylag olcsón adták eddig is ezt a laptopot, de most olyan jó áron rendelhető, hogy nagyon megörültünk neki, bár hozzátartozik, hogy csak pár darab van belőle raktáron.

Nincs rengeteg port a gépen, be kell érni egy hagyományos USB 3.0 csatival, micro SD kártya olvasóval, jack dugóval, egy töltő porttal és egy Type-C dugaljjal. Ez utóbbi viszont úgynevezett „full featured”, tehát használható 65 wattos PD töltésre, képátvitelre, adatmozgatásra és legjobb, ha szerzünk hozzá egy párezer forintos dokkolót, amivel kihasználhatjuk az adottságait.

Nem túlzás azt mondani, hogy megszerettem ezt a gépet, mégpedig annyira, hogy azóta is nagy megelégedéssel használom, mindenkinek ajánlom elolvasásra a részletes tesztjét. Időközben a jogtiszta Windows 10 le is frissült Windows 11-re, tehát a szoftveres környezet is kielégítő. Amikor írtam róla a tesztet, akkor még alulról súrolta az ára a 200 000 forintot, bár az sem volt sok érte. Most a Banggoodon elérhető pár darab mindössze 159 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a BGaff016  kuponkód segítségével, amennyiért ez egy nagyon jó titkos tipp, amit nem szabad otthagyni. Hab a tortán az ingyenes szállítás és az EU raktáras elérhetőség, így pedig pár nap leforgása alatt már püfölhetjük is az új notebookunkat, a Chuwi CoreBook X-et.

hirdetés