hirdetés

Elképesztő áron a Haier különleges robotporszívója

Ennyiért hatalmas vétel

hír
Elképesztő áron a Haier különleges robotporszívója 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-06-13

A Haier pár évvel ezelőtt dobta piacra ezt a nagyon különleges gépet, ami általában jó drága is volt. Szép lassan kikopott a boltokból, most pedig már alig kapható és csak nagyon drágán. Szerencsére a Banggoodon újra megjelent, fantasztikus áron, így érdemes rá sürgősen lecsapni.

Két igen fontos funkciója van, amit érdemes megemlíteni, és csak nagyon kevés más konkurens gép tud hasonlót. Az egyik, hogy a forgókeféjébe beépítésre került egy vágóél, ami úgy mozog, mint a hajvágógépek kései, és ezek elvágják a földről felszippantott hosszú hajszálakat, és nem csavarja maga köré, hanem aprítva bekerül a portartályba. A másik extra funkció, hogy motorként egy morzsaporszívó van benne, ami egy mozdulattal kipattintható belőle. Gyakorlatilag ez adja a gép lelkét, amit aztán kézi használatra is alkalmazhatunk. Elképesztően jó ötlet, emiatt nagyon különleges ez a gép.

A Haier TAB P70 most kifejezetten alacsony áron vásárolható meg, a kezdeti 500 dolláros árától már fényévekkel távol van, Banggoodon a BG6dc001b  kuponkóddal már 52 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni. Extra jó hír, hogy csehországi raktárból küldik, és az árban a szállítás is benne van, de érdemes gyorsan rendelni, mert ilyen áron nem hiszem, hogy nagyon sokáig lenne készleten.

hirdetés