hirdetés

Elképesztő akcióban a 1More ComfoBuds Pro

A TWS fülesek magasabb szintje

hír
Elképesztő akcióban a 1More ComfoBuds Pro 1
Atika
írta: Atika
2021-12-02

A 1More egy elég nagy becsben tartott kínai audió termékeket gyártó cég, igen nagy nevekkel dolgoznak együtt, gyártottak és terveztek már például a Xiaominak is füleseket. A ComfoBuds Pro TWS fülhallgatójuk kimondottan nagy népszerűségnek örvend, ugyanis aktív zajszűréssel rendelkezik, emellett pedig egy Grammy-díjas hangmérnökkel karöltve készítették a terméket. A Goboo webshopjában most éppen akciós, így alig több, mint 20 000 forintot kell érte kicsengetni, plusz költségek nélkül.

A ComfoBuds Prót Luca Bignardi négyszeres Grammy-díjas hangmérnök hangolta, aki többek között Eros Ramazotti különböző albumait is keverte, így biztosak lehetünk benne, hogy a hangzása kiváló. 22 különböző EQ beállítás közül választhatunk, hogy minden műfaj tökéletesen szólaljon meg.

A 1More ComfoBuds Próért 21 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek a Goboonál, ráadásul spanyol raktárból küldik, így 1 héten belül kézhez vehetjük a kütyüt, további költségektől pedig nem kell tartani.

hirdetés