hirdetés

Elindult a Geekbuying idei utolsó akcióhulláma

12.12 és karácsonyi vásár egyben

hír
Elindult a Geekbuying idei utolsó akcióhulláma 1

Forrás: Geekbuying

írta: Atika
2022-12-14

A Geekbuying nem nyugszik az év utolsó pár hetében sem, most a 11.11 után szabadon elindították a 12.12 és a karácsonyi akcióhullámukat is, amelynek keretében több kupont is kaptunk, illetve rengeteg terméknek csökkentették az árát. Ha karácsonyi ajándékot vásárolnátok, akkor lassan lejár az idő, még az EU raktáras rendelések megérkezhetnek, ha a héten leadjátok a megrendelést, de utána már mindenki magárra vessen, ha nem vásárolt be a családnak.

AOVOPRO M365 Pro e-roller

A roller le sem tagadhatná, hogy a Xiaomit koppintja, már csak azért sem, mert a nevében is benne van a leghíresebb kínai rollergyártó egyik típusának a megjelölése. A kinézete meg szinte ugyanaz, és hát a műszaki paraméterei is nagyon hasonlóak. 350 W-os motor, 8,5 inch-es kerekek, 10,5 Ah-s akkumulátor, 25 km/órás végsebesség, ezek nagyjából a sztenderd pálcika roller adatok. Ekkora akkuval a gyári hatótáv állítólag 35 kilométer, de ez a “hiszi a piszi” kategóriája. A fékrendszert is a Xiaomi logikája szerint szerelték fel, elöl a motor, hátul tárcsa lassít, és természetesen ez is képes applikációhoz csatlakozni. A hordozhatóságot a lecsukható kormány és az alacsony tömeg – 12,5 kg – szavatolja.

Összességében hogy melyiket veszitek, azt leginkább az ár dönti majd el, a 7CQZD3KS  kóddal  101 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, ami jóval a Xiaomi Mi Electric Scooter széria termékeinek ára alatt marad.

hirdetés