hirdetés

Eligazító és segítség 11.11-hez

Innen induljatok vadászatra

hír
Eligazító és segítség 11.11-hez 1
írta: Don Kartács
2020-11-09

Az alábbi cikkel szeretnénk nektek segíteni a Singles Day – 11.11 – vásárlási ünnep forgatagában való eligazodáshoz. Igyekeztünk úgy kialakítani a honlapon elérhető tartalmakat, hogy mindent könnyen megtaláljatok, de ha valami mégsem lenne egyértelmű, akkor elég, ha csak erre a hírre ráböktök, itt mindenféle lehetőséget – 11.11-es bejegyzések, kuponok, kedvezmények stb. – meg fogtok találni.

Minden Singles Day akciót, egy speciális nyitóképpel látunk el, ami egy sárga keretből és egy szintén sárga, 11.11-es képből áll, hogy könnyebb legyen felismerni, hova tartozik az adott bejegyzés. Jó eséllyel szinte csak ilyeneket fogtok látni a főoldalon a november 11-ei reggelen, illetve a terméktesztjeinket, amelyeket a szokásos lilás színnel jelöltünk. Természetesen Facebook oldalunkon és a csoportban is érdemes minket követni, ott is kérhettek kuponokat adott termékre.

Az Aliexpress szinte minden évben valami speciális akciósorozattal kedveskedik nektek, és ez az idén sem lesz másként. Az eladók a fogyasztási ünnepben résztvevő termékeik alá egy narancssárga bannert raktak az akció napján aktuális árral.

Fő szabály, hogy egyelőre csak kosárba kell rakni a nektek tetsző termékeket, majd november 11-én kifizetni. A rengeteg Aliexpress deal közötti eligazodást segíti ez a cikk, amit direkt erre a célra hoztunk létre.

Azt se felejtsétek el, hogy frissült a kupongyűjteményünk, ami mostantól kezdve számtalan Aliexpress kupont is tartalmaz!

Ha pedig az év további akciósorozataira, fogyasztási ünnepeire vagy a rendelési határidőkre vagytok kíváncsiak, ezt a cikket olvassátok el, vagy szemléljétek meg a lenti idővonalat. Mindenkinek jó vásárlást kívánunk.

hirdetés