hirdetés

Elhoztuk a DHGate legújabb ajánlatait

Kütyüáradat

hír
Elhoztuk a DHGate legújabb ajánlatait 1
írta: hajas
2020-06-12

Ismét összegyűjtöttem nektek néhány kedvező árú kütyüt a DHGate kínálatából. Ma robotporszívót, okosórát és IP kamerát tettem a válogatásba. Mindegyik termék az árazása vagy a szállítási mód miatt áfamentes.

Haylou Solar

A Haylou Solar kijelzője egy 1,28 colos, kör alakú LCD panel, 240×240 pixeles felbontással. A készülék háza fémből készült, a kényelmes szilikon szíj pedig cserélhető. Átlag használat mellett 30 napig működik a kütyü, míg 24 órás pulzusmérés mellett 15 napig bírja. IP68-as minősítést kapott, így ellenáll a fröccsenő víznek, de úszni nem lehet vele. Több sporttevékenység mellett az alvásotokat is monitorozza, a begyűjtött adatokat pedig a Haylou Fit alkalmazáson keresztül nézhetitek vissza.

Kezeli a telefon értesítéseit, jelzi a bejövő hívásokat, sőt, még akár a Spotify-t is vezérelhetitek vele. A DHAll5 kuponnal 8800 forintért zsebelhetitek be, a szállítás pedig ingyenes.

Xiaomi Imilab IP kamera

Az Imilab IP kamera egy Full HD felbontású okoseszköz, amivel figyelhetitek a lakásotokat vagy a kisbabátokat a világ bármely pontjáról. A kamera dönthető és forgatható, 360 fokban képes mozogni. A kamera éjjellátó funkciót kapott, így rossz fényviszonyok mellett is jó minőségű videót tud rögzíteni. Ha mozgást érzékel, akkor automatikusan elindítja a felvételt, amit vagy az SD kártyára, vagy pedig a felhőbe ment el, sőt, még riasztást is tud küldeni okostelefonotokra, így rögtön értesülhettek arról, ha illetéktelen személy tartózkodik a lakásotokban. A DHAll5 kuponnal 8000 forintért szerezhetitek meg.

hirdetés