hirdetés

Élesszétek fel az aksit

Gooloo zsebbikák a Geekbuyingtól

hír
Élesszétek fel az aksit 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2023-09-28

Kuponokat kaptunk két hasznos Gooloo zsebbikára, amik dízel- és benzinmotoros autókhoz is alkalmazhatók. Ha a téli hidegben a kocsitok nem hajlandó elindulni, ezek az eszközök segítenek biztonságosan hazajutni. Ráadásul nemcsak az autó akkuját küldik meg egy kis elektromossággal, hanem a mobilotokba is életet lehelnek, hiszen power bankként is használhatjátok. Mindkét kütyüt európából, extra költségek nélkül kapjátok meg.

A Geekbuyingról az NNNGP4000  kuponnal 38 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni, Európából szállítják és semmilyen extra költség sem terheli már.

Gooloo GT1500

Ez az olcsóbb zsebbika kevésbé széles körben használható, maximális indítóárama 1500 A, 8 literes benzin- vagy 6 literes dízelmotorokat képes beindítani. Biztonságos a használata, hiszen ellátták túláram, túlterhelés, túlfeszültség, túltöltés és túlmelegedés elleni védelemmel. Üzemi hőmérséklete -20 és 40 fok között van, és a fröccsenő víznek ellenáll. 15 000 mAh-s power bankként is rendelkezésetekre áll, egy Type-C és két hagyományos USB kimenetet találtok rajta, de 15V/10A egyenáramú tápforrásként is használható 12V-os autótartozékokhoz. LED lámpaként is használhatjátok, így sötétben is vizsgálhatjátok a kocsit, de SOS módba is kapcsolhatjátok.

A Geekbuying NNNEWEDT  kuponjával 16 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvenni, európai raktárból küldik, ingyenes szállítással.

hirdetés