hirdetés

Elektromos fatbike és porszívó kelleti magát

A Geekbuyingon olcsón vihető a két termék

hír
Elektromos fatbike és porszívó kelleti magát 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-03-13

A Geekbuyingon két eléggé ellentétes termék bukkant fel, egy elektromos bringa az Engwe EP-2 Pro fatbike személyében, illetve a tavalyi Jimmy H9 Pro csúcsporszívó. Mindkettő kuponozható és EU raktárból érkeznek, ingyenes szállítás mellett.

Az ENGWE EP-2 Próért a 7SGW4FRC  kuponnal 363 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, ingyenes szállítás mellett, EU raktárból.

Minden információt egy helyen láthattok az OLED kijelzőjén, amely mutatja az akkumulátor töltöttségét, a használt módot és az esetleges hibákat, például, hogy épp ideje kipucolni a szűrőjét. Kiegészítők terén is jeleskedik a H9 Pro, a géphez adnak egy középen hajlítható toldócsövet, könyököt, háromféle kefés fejet, két motoros fejet, töltőt, aksit, aksitöltőt, dokkolót és flexibilis gégecsövet is.

A Jimmy H9 Pro nem véletlenül volt a gyártó zászlóshajója, hiszen ennél erősebb és jobb porszívóra keveseknek van szüksége. Ár/érték arányban teljesen jó kis termék, aki megengedheti magának, annak bátran ajánlom, és még így is jóval olcsóbb, mint egy hasonló Dyson. A Geekbuyingon megrendelhető EU raktárból, az NNNALLJH9P  kuponkóddal pedig 99 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiétek, ingyenes szállítással.

hirdetés