hirdetés

Elektromos bicikli és roller vásár a Geekmaxin

Leesett a KuKirin és a PVY kétkerekűek ára

hír
Elektromos bicikli és roller vásár a Geekmaxin 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Bagi
2023-08-25

A Geekmaxi augusztus 23 és 31 között vásárt hirdetett számos KuKirin és PVY járgányra. Most érdemes vásárolni, hiszen leértékelve juthattok hozzá elektromos bicajokhoz és rollerekhez is, sőt még ajándékot is kaphattok a rendelésetek után. Európából szállítanak, így már az adókkal sem kell foglalkoznotok. Felejtsétek el a dugókat, a bringákkal nemcsak pénzt, hanem időt is spórolhattok.

KuKirin V3 27,5 colos mountainbike

A KuKirin V3 elektromos kerékpárt úgy tervezték, hogy a durvább terepekkel is megküzdjön. Az 500 W-os motorja, valamint a Shimano 7 sebességes váltója lehetővé teszi, hogy könnyedén megbirkózzatok az emelkedőkkel. A biciklivel 40 km/h-ra is felgyorsulhattok, pedálszenzoros, amely automatikusan alkalmazkodik a sebességhez és a terephez. 27,5 colos, pneumatikus kerekekkel szerelték fel, melyek speciális mintázata ideális extrém környezetben is. Egy 15 Ah-s, levehető lítium-ion akkumulátort kapott, tisztán elektromos üzemmódban 60 kilométer, rásegítéssel akár 90 kilométer is megtehető vele. A felszereltség része az első- és hátsó tárcsafék, az LCD kijelző és a LED lámpa is. A 24,9 kg-os alumínium váz 120 kg-ig terhelhető, IP54 vízállósági besorolást kapott.

A Geekmaxi kQD4hqxB  kuponjával 294 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni európai szállítással.

KuKirin S3 Pro, a jóáras roller

A KuKirin S3 Pro könnyen hordozható, jól használható és nagyon olcsó is. 250 W-os motorral szerelték fel, ami 11 kg súllyal párosul, maximális sebessége 25 km/h. A kormánya állítható, a markolat és a kormányrúd is lecsukható, szóval egy igazán kompakt járgányt kaptok a pénzetekért. Az összecsukott mérete 940x190x350mm, amely könnyen tárolható és hordozható. Mivel nagyon könnyű, ezért a 7,5 Ah-s akkumulátorral is el lehet menni akár 30 kilométert. A beépített első és a hátsó rugós lengéscsillapító rendszer csökkenti az úthibák okozta kellemetlenségeket. A többfunkciós, színes kijelzőn látjátok az aktuális sebességet, futásteljesítményt, időt, de innen egyszerűen bármit vezérelhettek is.

A Geekmaxin az YBDen7vS  kuponnal megfizethető áron, 76 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg Európából.

PVY Z20 Pro, városi ingázáshoz

A 20 colos kerekekkel szerelt, összecsukható vázzal rendelkező kompakt biciklit 500 W-os motor hajtja és a 10,4 Ah-s, kivehető akkumulátorral akár 80 kilométert is elmegy rásegítéses módban, tisztán elektromosan 50 km-t hozhattok ki belőle, a töltési idő 4-6 óra. A motor nyomatéka 50 Nm, így meredek dombokat és rossz utakat is meghódíthattok vele. A PZY Z20 Pro több helyen is összehajtható, a váz közepénél és a kormánycsőnél, sőt még a pedálok is a vázra fordíthatók, mindez nagyjából 8 másodpercet vesz igénybe. A teljesítményt 5 lépcsőben állíthatjátok, van séta mód, ami 5-6 kilométer/órát jelent, illetve 15/20/25 km/óráig rásegítés, míg az utolsó a nullás mód, amikor hagyományos bringaként használhatjátok. Lengéscsillapítókkal és dupla tárcsafékkel szerelték fel, a 30 kg-os váz terhelhetősége 120 kg. 165 és 190 cm közötti testmagassághoz állítható be, az LCD kijelző mutatja az utazás adatait. Olvassátok el a tesztünket is róla.

A v8PXb3Lc  kuponnal 263 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok beszerezni.

PVY Z20 Plus, a terep réme

Ez a robusztus, összecsukható bringa 500 W-os kefe nélküli motorral érkezik, amely lehetővé teszi, hogy 50 km/h sebességig gyorsuljatok. Akár városban, akár terepen gurultok, mindig kényelmes utazást tesz lehetővé. Lengéscsillapítók nyelik el az út egyenetlenségeit, alumínium váza 8 másodperc alatt összezárható, így könnyen szállítható és tárolható. Három üzemmód közül választhattok, bicajozhattok vele teljesen elektromos áram segítségével, rásegítéssel, vagy tekerhetitek saját erőből is, ebben egy 7 sebességes Shimano váltó segít benneteket. A 14,5Ah-s akkumulátorral tisztán elektromosan 50 km-t, rásegítéssel akár 80 km-t is megtehettek. A megállásról tárcsafékek gondoskodnak, a biztonságotokat LED lámpák garantálják. A hátsó lámpa féklámpa üzemmódra is képes. A 33 kg-os, brutális váz 150 kg-ig terhelhető és teljesíti az IPX5 szabvány követelményeit.

A vásárláshoz használjátok a W9EUI8XP  kupont, így 382 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásáolhatjátok meg európai raktárból.

hirdetés