hirdetés

Eleglide T1 elektromos bringák bomba jó áron

Kétféle pedálszenzoros trekking az E-bike kiárusításon

hír
Eleglide T1 elektromos bringák bomba jó áron 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-19

Az Eleglide két közkedvelt bicaját hoztuk el neked a szezonvégi leárazásban. A T1-et, ami egy trekking változat, illetve a T1 Step-Thru-t, ami egyfajta könnyített használatú trekking kerékpár, azaz ezek az e-bringák optimálisak a napi közlekedéshez és kisebb-nagyobb kirándulásokhoz is. Az áruk nem is lehetne jobb, a Geekbuyingnál extra kedvezményt sikerült kialkudnunk, az egyedi kuponunkkal 276 400 forinttól már nyeregbe is pattanhatsz. Itthon 336 000 forinttól kapható.

Az akkumulátor kapacitása 12,5 Ah, el is távolítható a vázból, így nem kell a bringákat felcipelnetek a lakásba a töltéshez. Teljesen elektromos hajtás esetében 50 km a hatótáv, míg rásegítéssel 100 km is kihozható a telepből. A Step-Thru modellhez a fentieken túl kényelmesebb nyereg és kormánymarkolat is jár, amit a Selle Royal szállít, ez egy 70 éves, olasz cég, és napi 70 000 nyerget gyártanak a gyáraikban.

Ezeket a bringákat itthon nemigen forgalmazzák, de egy helyen megtaláltam 336 000 Ft-ért. Így nagyon örültem, hogy sikerült a Geekbuyinggal egy sokkal kedvezőbb árban megállapodnunk. Az egyedi kuponkódunkkal, ami a Step-Thru változat esetén az NNNRENDELJKINAIT101 , most mindösszesen csak 275 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetned, a másik Eleglide T1-ért pedig az NNNRENDELJKINAIT102  kuponnal 282 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot. Mindkét termék EU raktárból, ingyenes és gyors szállítással fog érkezni.

Ha a cikk olvasása után sem vagy biztos a választásodban és megnéznél más elektromos kerékpárokat és rollereket is, akkor érdemes körbenézned az E-bike kiárusítás gyűjtőoldalán, hiszen sikerült számos termékre szuper árat kialkudnunk.

hirdetés