hirdetés

Eleglide M2 elektromos bringák az E-bike kiárusításon

Szezonvégi leárazában a 27,5 és a 29 colos változatú terepbicaj

hír
Eleglide M2 elektromos bringák az E-bike kiárusításon 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-19

Az Eleglide M2 elektromos terepbiciklivel már hosszabb és rázósabb utakat is simán megtehetsz, hiszen a maximális hatótávja 125 km. A tekerést a 24 sebességes Shimano váltó segíti, a vezérlését pedig applikáció segítségével és az LCD kijelzőn keresztül intézheted. Az E-bike kiárusításon a 29 és a 27,5 colos modellre is kaptunk egyedi kupont és nagyon jó árakat a Geekbuyingtól. 274 800 forinttól már pattanhatsz is rá. Az Aliexpressen csak sokkal drágábban találtuk meg ezt a modellt. Ráadásul mindkét termék európai raktárból, költségmentesen érkezik.

Ha eddig még nem szerezted be, most itt a remek alkalom rá a szezonvégi leárazás során, hisz a 27,5 colos Eleglide M2 modellt az NNNRENDELJKINAIT99  kuponunkkal 274 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudod megrendelni. Ha a 29 colos változaton bringáznál szívesebben, akkor pedig használd az NNNRENDELJKINAIT98  kódot, így 281 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthatsz hozzá. Mindkét terméket lengyel raktárból és költségmentesen szállítják.

Ha a cikk olvasása után sem vagy biztos a választásodban és megnéznél más elektromos kerékpárokat és rollereket is, akkor érdemes körbenézned az E-bike kiárusítás gyűjtőoldalán, hiszen sikerült számos termékre szuper árat kialkudnunk. Aki pedig egy kicsit visszafogottabb, igazi városi bicajt keresne, neki a figyelmébe ajánljuk a szintén remek áron futó Eleglide T1 típust.

hirdetés