hirdetés

Eleglide eletkromos roller és bringák akcióban a Geekmaxin

Köztük a cég újdonságával, a T1 elektromos trekking bringával

hír
Eleglide eletkromos roller és bringák akcióban a Geekmaxin 1

Forrás: Geekmaxi.com

írta: Norbi
2022-05-17

Az Eleglide elektromos járművek biztos sokak számára ismerősek, gyártanak rollert, valamint elektromos bringákat is. Most nem is egy, hanem két újdonsággal rukkoltak elő. Óriási bevezető akciókkal készültek, hiszen mindkét típust nem kevesebb, mint 100 euróval olcsóbban tudjátok megrendelni május 17 és 23 között. A világpremierrel egyidőben a régebbi modelleket gyorsan leakciózták. A cikkben megmutatjuk a két újdonságot, valamint a legjobb vételeket az elmúlt idők legnépszerűbb modelljeiből.

A bringák ára a bevezető akcióban a következőképpen alakul: az Eleglide T1 most 347 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, míg a T1 Step-Thru 366 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető. Ezekben az árakban már a szállítási költség és az áfa is benne van, a termékeket európai raktárból küldik, így a szállítás is gyors lesz, nemcsak a bringa.

Eleglide S1 Plus

Az S1 plus egy nagyon patent kis roller, mindene megvan ahhoz, hogy sikeres legyen a vásárlók körében. Nagy, 10 colos fújt kerekek, hogy bírják a döccenőket, pörgős 400 wattos motor, aminek segítségével 25 km/órával teper jó gyorsulás mellett. Az akkukapacitása is eléggé rendben van, hiszen a 12,5 Ah elég 40-45 km-re is, mielőtt tölteni kell azt. Talán már mondanom sem kell, hogy könnyedén összecsukható az egyszerűbb szállítás érdekében. A kormány állítható magasságú, az alap szélesebb, mint egy átlag rollernél, kapott egy informatív LCD kijelzőt, ami a sebességen, az akkutöltöttségen kívül még jópár adatról tájékoztat.

A járgány ára a mostani akcióban az uZxs3gEM  kuponkód használatával 133 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ebben az összegben már a szállítás és az áfa is benne van. A gyors postázás adott, hiszen a termék EU raktárból érkezik.

Eleglide M1

A gyártó kisebbik elektromos biciklije is járt már a szerkesztőségünkben, nagyon jól vizsgázott tesztünkön. Az ára most az akkorihoz képest 23 000 forinttal olcsóbb, szóval igazán megérős a mostani promóban megvenni, hiszen egy korrekt elektromos bringát kapunk 200 000 Ft alatt, ami sokáig elképzelhetetlen volt.

A kerékpáron ugyan nincsenek prémium alkatrészek, de mindenből megkapta a belépőszinten elvárható minőségű darabokat, hogy ne legyen kifogásolható egyetlen eleme sem. Emiatt nem is villant igazán nagyot semmiben, kivéve a hatótávot 65 km-re elég energiát tárolnak az akkumulátorok -, ami viszont a legfontosabb tulajdonságok közé sorolandó egy ilyen termék esetében. Dizájn tekintetében nagyon rendben van, a használhatósága csak néhány ponton kifogásolható – pl. a pedálszenzor miatt kis lökésekre is megindulás -, nagy általánosságban tökéletesen megfelelő. Mindezt úgy sikerült elérnie a gyártónak, hogy a PBGjuGDg  kuponkóddal 243 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os kerékpár EU raktárból szállítással is jelentősen a hazai alternatíváknál jobb áron kapható. Városi használatra vagy kisebb túrákhoz kiemelkedően jó ajánlatnak gondolom.

Eleglide M1 Plus

Az Eleglide M1 feltuningolt változata is elérhető a Geekbuying elektromos eszköz vásárán. A Plus modell nagyobb aksit kapott, aminek a kapacitása immáron 12,5 Ah, amivel egyenesen arányosan az egy feltöltéssel megtehető távolság is megnőtt. A gyári adatok szerint akár 100 km-re is elegendő benne a szufla. Különbség még, hogy a nagyobbik testvér már egy jóval informatívabb LCD kijelzőt kapott, ahol leolvashatjuk a pillanatnyi sebességet, a megtett kilométereket, az akkumulátor töltöttségét, valamint a rásegítés mértékét is. Ezenkívül a két bringa nagyjából egyforma.

A tudásbeli különbségek az árban is megmutatkoznak, de persze még így is nagyon jó a deal, hiszen jóval kevesebbet kell érte fizetnünk, mint a versenytársak hasonló tudású bringáiért. Egészen pontosan 300 900FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot, a szállítás pedig ingyenes és az európai raktárból hamar megérkezik a járgány. Rendeléskor ne felejtsétek el beütni a 2zD3azNC  kuponkódot, hogy a kedvezményes áron vásárolhassátok meg a kerékpárt.

hirdetés