hirdetés

Eleglide elektromos bringák akcióban a Geekbuying oldalán

Egy trekking is lehet elektromos

hír
Eleglide elektromos bringák akcióban a Geekbuying oldalán 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-05-31

Az Eleglide márkanév biztos sokak számára ismerős, gyártanak rollert, valamint elektromos bringákat is. Nemrégiben egyszere mutattak be két modellt, amelyek eléggé hiánypótlóak voltak, hiszen trekking, avagy városi bringa még nem volt a kínálatukban. Ezeknek igencsak van létjogosultságuk a piacon, hiszen sokan csak a városban használják a bringájukat, nincs szükségük vastag terepgumikra, viszont csomagtartóra, könnyebb tekerhetőségre nagyobb hatótávval igen.

Eleglide T1

A T1-es változat lett a férfi vázas, markánsabb puskapor szürke színben. Ezen kívül szinte mindenben megegyezik a Step-Thru változattal. A felszereltsége is teljesen azonos, ugyanaz a váltó, teleszkóp, hidraulikus tárcsafék dolgozik benne. Az aksi a már említett 12,5 Ah-s, ugyanúgy a vázban kapott helyet, a motor a már szintén ismert 250 wattos változat. Nem meglepő módon a hatótáv és a végsebesség is megegyezik a két modellnél.

A bringák ára a bevezető akcióban a következőképpen alakul: az Eleglide T1 a 6APM60US  kuponkód beütése után 353 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, míg a T1 Step-Thru a 6APM9TSG  kód használatával 373 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető meg. Ezekben az árakban már a szállítási költség és az áfa is benne van, a termékeket európai raktárból küldik, így a szállítás is gyors lesz, nemcsak a bringa.

hirdetés