hirdetés

Egyet fizet, kettőt kap akció a Workpro-nál

Aliexpress nyárzáró

hír
Egyet fizet, kettőt kap akció a Workpro-nál 1
írta: SonkaMod
2021-08-26

Az idei Aliexpress End of Season Sale nem szól olyan nagyot, de azért ki lehet fogni pár jó ajánlatot. A Workpro Official Store sincsen tele kihagyhatatlan ajánlatokkal, de akad egy-egy finom falat a hardcore Kínából rendelőknek. Most imbuszkulcs készletet és csavarhúzó készletet lehet féláron vásárolni, de úgy, hogy valójában egy teljes árat fizetünk, de két terméket kapunk cserébe.

A Workpro a közepes kínai szerszámmárkák közül való. Vállalható kategória, de nem csúcsminőség. Valahogy úgy kell elképzelni, hogy hasonló minőségben gyártanak, mint a nagy barkácsáruház sajátmárkás cuccai.

Workpro imbuszkulcs készlet

A pakk 18 darab króm-vanádium acélötvözetből készült L-alakú kulcsot tartalmaz. A pirosak 1,5-től egészen 10 mm-ig mennek, a kékek pedig az angolszász mértékegységrendszert követik, és 1/16 inch-től egészen 3/8”-ig van belőlük. Egy egyszerű műanyag tokban kaptak helyet, ahol mindegyiknek meg van a saját helye. Ezt a dobozkát egy retesz segítségével lehet zárni és nyitni.

Most két darabot a kosárba téve, mindössze egy árát kell érte kifizetnünk, ami áfával együtt is csak mindössze 3100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., és Spanyolországból küldik, alig hét napos szállítással.

Workpro csavarhúzó készlet

A 37 darabos szett tartalmazza a háztartásokban előforduló csavarokhoz szükséges szerszámokat. Kapunk ötféle PH csavarhúzót, kettő PZ-t, hatféle lapost és háromféle torxhoz valót. Van egy csavarhúzó nyél is, amibe pedig bitet kell tenni, és ezekből is kapunk 20 darabot. Az egész egy praktikus állványt kapott, amit akár a falra is felszerelhetünk. Króm-vanádium szerszámacélból készültek ezek is, a végeik pedig mágnesesek.

Most két darabot vásárolhatunk meg belőle 7300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, azaz egy szett alig több, mint 3500 forint. A szállítás itt is megoldható Spanyolországból, ahonnan nagyon gyorsan kézhez kapjuk a csomagot.

hirdetés