hirdetés

Egy rakás akciós Mini PC kuponnal a Banggoodról

Celerontól a Core i9-ig

hír
Egy rakás akciós Mini PC kuponnal a Banggoodról 1
SonkaMod
írta: SonkaMod
2021-04-09

Egy csomó Mini PC-re adott ismét kupont a Banggood, amikből összecsemegéztük a legjobbakat. Van itt minden, ami csak szemnek és szájnak ingere. Van Intel és AMD alapú gép, a filléres alapgéptől a brutális teljesítményű erőműig. Az összes masinára elérhető az áfa- és vámmentes EU priority Line szállítási mód, és mindhez adnak előre telepített, jogtiszta Windowst.

Egy rakás akciós Mini PC kuponnal a Banggoodról 2

Elképesztően pici: Chuwi LarkBox

A LarkBox annyira picike, hogy simán elfér a tenyerünkben is, a 61x61x43 milliméterével ő a legkisebb versenyző. Azoknak ajánlott, akik nem szeretik a nagy számítógépek látványát, így minél kisebb helyen eldugnák a lakásban. Valamint hordozni is könnyen lehet, pedig nem is laptop. A kis méret ellenére mégis benne van egy Intel Celeron J4115, ami egy négymagos, belépőszintű processzor. Nyilván nem túl erős, de a 6 GB DDR4 memóriával együtt azért alapfeladatok ellátására elég: szövegszerkesztésre, netezésre, FHD filmek nézésére teljesen rendben van.

CPU: Intel Celeron J4115
Memória: 6GB LPDDR4
Háttértár: 128GB eMMC
Grafikus vezérlő: Intel UHD Graphics 600
Csatlakozók: 3.5mm jack, 2xUSB3.0, Micro SD, HDMI 2.0, Type-C
Ár: ~ 45 300 Ft
Szállítási költség: ~ 1600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
Kuponkód: BGBDRSL

Egy rakás akciós Mini PC kuponnal a Banggoodról 3

Komolyabb processzoros: Hystou S200

A Hystou S200-ban már egy nyolcadik generációs mobil i5-ös processzor van. Ez már egészen használható alap, ami mellé 4 GB memória társül és egy kevéske SSD. Alapfelhasználásra jó ez a gép is, de ezt már jobban lehet terhelni, mint a LarkBoxot. A tárhelye bővíthető, aktív hűtéssel rendelkezik és még külső WiFi antennája is van. Ez egy alap mini PC, de az árazása is tükrözi ezt, egyáltalán nem kell érte sokat fizetni.

CPU: Intel Core i5 8300H
Memória: 4GB DDR4
Háttértár: 128GB SSD
Grafikus vezérlő: Intel HD Graphics 630
Csatlakozók: táp, 3.5mm jack, 4xUSB3.0, HDMI, Mini Display Port, gigabites Ethernet, 2xWiFi antenna
Ár: ~ 96 600 Ft
Szállítási költség: ~ 3900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
Kuponkód: BGYS83H

Egy rakás akciós Mini PC kuponnal a Banggoodról 4

Ryzen 3-as: Minisforum DeskMINI UM300

Kétéves AMD Ryzen 3 mobilprocesszor bújik meg a Minisforum miniatűr gépében, amit 8 GB memória támogat. Eredetileg egy 256 GB-os M.2 SSD van benne, de ezt cserélhetjük és bővíthetjük is 2,5”-ös SATA tárolóval is. Ez a konfiguráció azoknak javasolt, akik jobban bíznak az AMD termékeiben és nem várnak emberfeletti teljesítményt, de tötyörögni sem akarnak a géppel. Korrekt konfiguráció munkára, böngészésre és kevéssé energia és grafikaigényes játékokra. Az is mellette szólhat, hogy a Minisforum egy komolyabb márka, bár azért a Chuwit nem veri.

CPU: AMD Ryzen 3 3300U
Memória: 8GB DDR4
Háttértár: 256GB M.2 SSD
Grafikus vezérlő: Radeon Vega 6
Csatlakozók: táp, 3.5mm jack, 2xUSB3.1, 2xUSB3.0, USB Type-C, HDMI, Display Port, 2x gigabites Ethernet, Kensington zár
Ár: ~ 90 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
Szállítási költség: 1100 Ft
Kuponkód: BGCZMF9

Egy rakás akciós Mini PC kuponnal a Banggoodról 5

AMD Ryzen 5-ös: T-Bao Tbook MN35

Ez egy kétéves Ryzen 5-össel szerelt gép, amiről már talán a középkategóriás jelző is elmondható. Ennek már lehet komolyabb feladatokat is adni, munkára is simán ajánlható, de ez már az árán is kicsit látszik. Nem ezzel fogunk 4K videókat vágni, de ezzel a hardverrel bőven fogyaszthatjuk a tartalmakat, és zökkenőmentesen intézhetjük az összes irodai munkát. A HP még gamer laptopba is pakolt ehhez nagyon hasonló hardvert, tehát ez már tényleg egy erősebb konfiguráció.

CPU: AMD Ryzen 5 3550H
Memória: 8GB DDR4
Háttértár: 256GB NVME SSD
Grafikus vezérlő: Radeon Vega 8
Csatlakozók: táp, 3.5mm jack, 2xUSB2.0, 3xUSB3.0, USB Type-C, HDMI, Display Port, gigabites Ethernet
Ár: ~ 126 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
Szállítási költség: 1200 Ft
Kuponkód: BGAPRMN5

Egy rakás akciós Mini PC kuponnal a Banggoodról 6

A brutális erőgép: Nvisen Y-GX01

Elérkeztünk egy igazi nagyágyúhoz, az Nvisen géphez, amibe egy Intel Core i9-9880H került. Ez egy felsőkategóriás mobilprocesszor, aminek már az alap fogyasztói ára is majdnem magasabb, mint amennyit a gépért elkérnek összesen a kínaiak. A kétéves csúcsprocesszor mellé jár 32 GB memória és egy 1 TB-os SSD is. Ezt a gépet még lehet tovább bővíteni Ram-mal és háttértárral is akár. Nagyon jó tulajdonsága, hogy rendelkezik dedikált videókártyával is, mégpedig egy Nvidia GTX 1650-es van benne. A neten keringenek review-k erről az eszközről, és állítólag hajlamos a melegedésre, ez pedig a teljesítményt figyelembe véve nem túl meglepő. Ezzel a géppel gond nélkül játszhatunk, dolgozhatunk komoly grafikai és hardverigényes szoftverekkel, mindezt úgy, hogy aprópénzért lehet megvenni. Ezzel a processzorral szerelt laptopok egymillió forinttól kezdődnek, így érezni lehet, hogy milyen olcsón adják a kínaiak.

CPU: Intel Core i9 9880H
Memória: 32GB DDR4
Háttértár: 1TB SSD
Grafikus vezérlő: Nvidia GTX 1650
Csatlakozók: táp, 3.5mm jack, 2xUSB2.0, 4xUSB3.0, USB Type-C, HDMI, Display Port, gigabites Ethernet
Ár: ~ 253 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
Szállítási költség: 4500 Ft
Kuponkód: BGARHGX

hirdetés