hirdetés

Egy kis munka, egy kis pihenés

Medencetisztító robot és hegesztőgép a Cafago kínálatában

hír
Egy kis munka, egy kis pihenés 1

Forrás: Cafago

Bagi
írta: Bagi
2024-03-06

A tavasz mindekit kicsábít a kertbe, sőt pár hét, és megérkezik a strandszezon is. A Cafago már gondolt erre, hiszen az aktuális ajánlatuk között egy medencetisztító robot is szerepel. Ha előtte kijavítanátok valamit a kertben, jól jöhet egy hegesztőgép is, amivel a kerítést is megreparálhatjátok. Mindkét terméket német raktárból küldik.

Multifunkciós hegesztőgép

Ezt a többfunkciós hegesztőgépet minőségi rézvezetékkel és műszaki minőségű transzformátorral szerelték fel, erős hegesztési képességet biztosít. A nagy digitális kijelzőnek köszönhetően jól olvashatóak az adatok. Négy üzemmód közül választhattok, rendelkezésetekre áll MIG, MMA, MAG, TIG-160C hegesztési mód. A beépített, nagy hatásfokú hűtőventilátorral, és a jó hőleadó képességével hosszú órákon keresztül használhatjátok. Az automatikus huzaladagolás javítja a hegesztés hatékonyságát és minőségét és csökkenti az emberi beavatkozást a hegesztési folyamatban. Töltőhuzalként 0,6 mm, 0,9 mm vagy 1,0 mm tömör huzal vagy maghuzal használható. A gép hegesztési tulajdonságai 0,8 mm átmérőjű acélhuzal esetén a legjobbak. A túlmelegedés, túláram és túlfeszültség elleni védelemmel biztonságosan használhatjátok.

A Cafagóról 35 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg német raktárból, a szállítás ingyenes.

hirdetés