hirdetés

Egy igazi sleeper az iScooter IX3

A szerény külső 800 wattos motort rejt

hír
Egy igazi sleeper az iScooter IX3 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2024-02-16

Jön a tavasz, dagad az emberekben a vágy, hogy végre lehet bringázni, rollerezni és nem kell szétfagyni ezen tevékenységek közben. Ilyenkor mindig nagyobb az elektromos rollerekre a kereslet, amihez most nyújtok is egy tippet, az alábbi roller szerintem egy igazi sleeper, azaz a kinézete alapján nem is gondolnánk, hogy milyen nagy teljesítményt rejt, pedig de. Az árát tekintve is hasonló a helyzet, mert 180 000 Ft-ért váratlanul erős és komplett gépet kapunk.

Elég komoly kijelző található a kormányon, amin látszanak a sebesség módok (16/30/40 km/h), a töltöttség, a sebesség, a megtett táv, de még a hőmérséklet is. Ráadásul applikáció tartozik hozzá, amivel Bluetooth-on keresztül kapcsolódik és ott lehet még állítani például a fényeket, a módokat, vagy éppenséggel le is lehet zárni a járművet. A roller eredetileg beszabályozott, hogy csak 25 km/h-ra gyorsuljon a jogszabályok miatt, de vásárlás után a kínai support segít ezt feloldani, ha a felhasználó szeretne gyorsabban menni.

Igazán jó rollernek tűnik az iScooter IX3, de még nem csap át túlzásba, viszont képes hegyet mászni, nehezebb embereket gond nélkül elvinni és mindezt kedvező áron kínálja. A Banggoodon mindössze 500 dolcsiba kerül, ami nagyjából 180 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-nak felel meg, szerintem ennyiért igencsak jó vétel, mert ez már nem egy tucat pálcika roller.

hirdetés