hirdetés

Egy igazi lézervágó szörnyeteg (X)

Tapasztaljátok meg az AlgoLaser Alpha 22W lézergravírozó erejét

hír
Egy igazi lézervágó szörnyeteg (X) 1

Forrás: Gearberry

Bagi
írta: Bagi
2023-08-21

A lézergravírozás egy igazán sokoldalú megmunkálási módszer, hőhatás révén számos különféle anyagot, többek között fát, papírt, kartont, textíliát, műanyagot lehet gravírozni vagy vágni. A gravírozásra szánt képanyagot szoftver segítségével küldhetitek el a grafikai programból a lézergravírozónak, és a készülék máris életre kel. Az AlgoLaser Alpha 22W eszköze a legerősebb 22 wattos lézergravírozó, a második generációs COS technológiát alkalmazza, ami jelentősen javítja a lézersugár teljesítményét, így profi felhasználásra is ideális választás. A GearBerryn most értékes ajándékot is kaphattok mellé.

400 mm/s gravírozási sebességre képes, ami akár hétszer gyorsabb a hagyományos versenytársakhoz képest, egy 210×280 mm-es szürkeárnyalatos képet 36 perc alatt készít el. Az elszívója automatikusan szabályozza a légáramlást a sebesség és a teljesítmény alapján. Támogatja a közvetlen vezérlést az AlgoLaser app, a LightBurn és a LaserGRBL szoftvereken keresztül. Offline is használhatjátok, választhattok a kezdő és a professzionális mód között, és sablontárat, beépített rajzeszközöket is kaptok mellé, és rengeteg betűtípus is rendelkezésetekre is áll.

A mágneses és levehető fémburkolata könnyen tisztítható, és lehetővé teszi a mélyebb vágási fókuszt, az Air Assist fúvókába integrált lézervédő lencse pedig meghosszabbítja a lézer élettartamát. Félautomata fókusszal, kétoldalas rögzítéssel és hétféle biztonsági védelemmel láttál el a készüléket. Van benne dőlés-, USB kapcsolat- és áram érzékelés, vészleállító kapcsoló és billentyűzár is.

A GearBerry 286 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kínálja a profi AlgoLaser 22W lézergravírozót, az első 300 vásárló 400×400 mm-es méhsejtes panelt is kap mellé.

hirdetés