hirdetés

Egy igazi kétkerekű vadállat

A Halo Knight T107 Max nem egy hétköznapi roller

hír
Egy igazi kétkerekű vadállat 1

Forrás: Geekbuying

Bagi
írta: Bagi
2023-11-16

A Halo Knight T107 Max nemcsak kinézetében tér el a hagyományos rollerektől, hanem tudásában is valami teljesen mást hoz. Az extrém sportot kedvelők kedvence lesz, hiszen két 4000 wattos motorral látták el, a végsebessége 120 km/h. A teherbírása is extrém, akár 200 kilóig terhelhetitek és 125 km-t is megtehettek vele. A rendkívüli felszereltséghez brutál ár is társul, bizony milliós a blokk vége. A Geekbuying most kuponozta, hátha valaki ezzel lepné meg magát Karácsonyra.

A járgány mérete 136,5 x 65,5 x 146,5 cm és megfelel az IPX4 vízállósági szabványnak. A csomagban találtok a rolleren kívül két darab kulcsot, távirányítót a világításhoz, egy svájci bicska szerű szerelő szettet és két darab töltőt is. Célszerű mindenféle védőfelszerelést felvennetek a száguldozás előtt, nehogy kellemetlen meglepetésben legyen részetek, és már jogsira is szükségetek lesz.

A kinézete, a teljesítménye és az ára miatt sem tömegtermékről van szó, még a Geekbuying NNNN107  kuponjával is 1 076 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, de lagalább az európai raktárból ingyenesen kiszállítják 2 héten belül.

hirdetés