hirdetés

Egészséges otthon a Jigoo atkaporszívóival

A #Jigoo felvette a harcot az atkák ellen

hír
Egészséges otthon a Jigoo atkaporszívóival 1

Forrás: Jigoo

Bagi
írta: Bagi
2023-10-13

Az atkák láthatatlan kis élősködők, amik allergiás reakciókat, de akár súlyosabb megbetegédeseket tudnak okozni. Imádnak a kárpitozott felületeken megtelepedni és nem egyszerű megszabadulni tőlük. A Jigoo új atkaeltávolító porszívóival gyerekjáték lesz elűzni őket, hiszen az erős szívóhatáson kívül hőkezelést, UV fényt és ultrahangot is bevetnek. A Geekbuyingon a J300 és az S300 Pro típust is bevezető áron vásárolhatjátok meg, de érdemes a Jigoo hivatalos oldalára is ellátogatnotok, mert itt 10 százalék kedvezményt kaphattok a JIGOOHU10  kuponkóddal.

De lássuk, mért is árulnak két modellt. Első ránézésre a különbség, hogy a J300 fehér színben, míg az S300 Pro szürke színben pompázik. Az S300 Pro szívónyílása 205 mm-es, a portartálya 0,36 literes, míg az S300 Pro mindenből nagyobbat kapott, a szívónyílása 230 mm-es és fél literes porgyűjtővel szerelték fel. Ezek miatt méretbeli különbség is lesz a két készülék között, a J300 307x247x210 mm-es és 1,85 kg, még az S300 Pro nehezebb és nagyobb, 2,05 kg és 325x273x190 mm.

A Geekbuyingon a bevezető akció keretében a Jigoo J300 porszívót 38 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, a Jigoo S300 Pro modellt pedig 46 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg. Mindkettőt Európából, extra költségek nélkül szállítják.

Nézzetek körül a Jigoo hivatalos oldalán is, hiszen a JIGOOHU10  kuponkóddal 10 százalék kedvezménnyel tudtok vásárolni.

hirdetés