hirdetés

Egészen különleges egér az Edifier Hecate G3M Pro

Játékra és munkára egyaránt

hír
Egészen különleges egér az Edifier Hecate G3M Pro 1

Forrás: Edifier

írta: SonkaMod
2024-02-29

Képzeld el, hogy minden játékélményed a tökéletes precizitás és kényelem jegyében telik! Az Edifier G3M PRO egy teljesítménycentrikus, vezeték nélküli egér, ami minden igazi játékrajongó álma, és mindez lehetséges vele. Az eszköz olyat mutat, amit a konkurencia biztosan nem, az ára pedig nagyon baráti.

A Hecate G3M PRO ergonomikus kialakítása és ultrakönnyű szerkezete (mindössze 66 gramm) engedi, hogy akár órákon át is kényelmesen játssz anélkül, hogy aggódnál a csuklófájdalom miatt. Az egér használata során a teflon csúszófelületeknek hála simán siklik az asztalon vagy az egérpadon. A két különböző mechanikus mikrokapcsoló kattintásainak hangja szabályozható a játék módjának megfelelően. Az aljára került a kapcsoló, amivel át lehet kattintani, hogy a klikkelésnek legyen-e hangja vagy sem, ez a funkció pedig egészen egyedi, nem megszokott feature, de nagyon hasznos.

A HECATE Connect szoftver segítségével testre szabhatod az egér teljesítményét a saját preferenciáid szerint: gombfunkciók, DPI-beállítások, makrók és egyebek.

Így hát ne habozz tovább: tedd teljessé játékélményedet az Edifier G3M PRO-val, igazán kedvező áron. Nem egy belépő modell, viszont kielégítő teljesítményt nyújt játék és munka során is. Itthon is kapható ez a modell, de Aliexpressen sokkal olcsóbb, jelenleg a 3Y9D9CVL7LC2  kuponkóddal megrendelhető 18 200 Ft-ért.

hirdetés