hirdetés

Edzés után egyél egy jót!

Forrólevegős sütő és biciklis komputer a Cafago mai ajánlatában

hír
Edzés után egyél egy jót! 1

Forrás: Cafago

írta: Bagi
2023-07-12

A kellemes nyári időben jólesik kiszabadulni egy kicsit, és csapatni a bringával. A Xoss kerékpáros komputere nagy segítségetekre lehet edzés közben, és ha teljesen elfáradtatok, biztos jól jön valami finom harapnivaló. Olajmentes sütővel könnyen össze tudtok dobni egy finom vacsit is. A Cafago mai termékeivel olcsón megoldhatjátok ezt, sőt a bringás kiegészítőre még kupont is kaptunk.

Edzés után egyél egy jót! 10

Forrás: Cafago

Forrólevegős fritőzzel olajmentesen süthettek

A sütő 5,5 literes kosárral rendelkezik, a külső mérete pedig 38,5×32,5×32,5 centiméter. A készülék 1300 wattos teljesítménnyel dolgozik, a kosárban pedig folyamatosan keringeti a forró levegőt, ezáltal ropogós külső réteget képez, és megtartja a nedvességet, a finomságok pedig egyenletesen fognak átsülni. Érintős gombok segítségével vezérelhetitek, időzíthető, és vannak előre beprogramozott sütési módok is. A kosara könnyen tisztítható, és biztonsági beállításának köszönhetően a sütés leáll, ha menet közben kihúzzátok. Ezzel a sütővel egyszerűen és gyorsan, olaj nélkül készíthettek finom és egészséges ételeket.

A Cafagón 18 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kínálják európai raktárból, ingyenes kiszállítással.

hirdetés