hirdetés

Dupla monitorral a munka is öröm útközben

Hordozható monitor nem csak munkához

hír
Dupla monitorral a munka is öröm útközben 1

Forrás: Geekbuying

írta: Raven96
2024-01-30

Biztosan veled is előfordult már, hogy a munkahelyedtől vagy az otthonodtól távol kellett dolgoznod, akár utazás közben és plusz monitor hiányában nehezen tudtad megoldani. Az ilyen helyzetekre az egyetlen megoldás, ami egyben jól működik és megfizethető is, az nem más, mint egy hordozható monitor. A 4K-s, 13,3 colos Aosiman monitorra most éri meg beruházni, mert jelenleg rendkívül jó áron rendelhető meg Geekbuyingról.

Szerencsére mellékelnek a monitorhoz Type-C-Type-C kábelt, ráadásul kettőt is, illetve egy HDMI-mini HDMI zsinórt és egy töltőadaptert is. Ha ez még nem lenne elég, akkor ezeken felül jár a monitor mellé egy összecsukható bőrtok is, így gyakorlatilag egy komplett szettet fogsz kapni.

Egy ilyen hordozható monitorral hasznosan telik majd az idő, például egy hosszú vonatút során, de ha nyaralásra visszük magunkkal, ott sem jöhet rosszul. A Geekbuyingon az Aosiman 133UCJ modell most nagyon jó választás ár-érték arányt tekintve, a 8HERN99T  kuponkód felhasználásával 57 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ráadásul ingyenes szállítással.

hirdetés