hirdetés

Dunát lehet rekeszteni a belpiacos Lenovo audió cuccokkal

Hangszórók és fülesek

hír
Dunát lehet rekeszteni a belpiacos Lenovo audió cuccokkal 1
írta: SonkaMod
2021-04-21

A Lenovót Magyarországon leginkább a laptopokról és számítógépekről ismerjük, mert a gyártó Európában ezen szegmensekben kiemelkedően jól teljesít és erre is fókuszálnak. Viszont Kínában mindenféle tech kütyüt forgalmaznak, és ezek sokszor nagyon olcsók is kint. Az audió cuccaiknak a 99%-a nem fellelhető a magyar piacon, ezért gondoltuk, hogy csinálunk egy válogatást pár belpiacos Lenovo termékről.

Dunát lehet rekeszteni a belpiacos Lenovo audió cuccokkal 2

Lenovo M530

Ez a termék a hagyományos PC-s hangszórók vonalát viszi. Arra való, hogy a gépen nézett filmek, YouTube videók megszólaljanak valahogy. Nem egész helyiségek beüvöltésére való, de elégséges, ha a gép előtt ülünk. A dizájn nagyon jó, maradtak a klasszikus formánál és anyaghasználatnál, a fa doboz mindig jót tesz a hangzásnak és a kinézetnek is. A teljesítménye 6 watt, ami a csatlakozását illeti kétféle verzió vásárolható. Az egyik vezeték nélkül, egy Bluetooth stick segítségével kapcsolódik a gépünkhöz, míg az olcsóbbik variáns jack csatlakozóval.

A kábeles 7900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba, míg a drágábbik 9700 forintba kerül a BGM530 kuponkód segítségével.

Dunát lehet rekeszteni a belpiacos Lenovo audió cuccokkal 3

Lenovo B09

A következő delikvens egy mini soundbar, amit szintén TV-hez és PC-hez ajánlanak. A sztereó hangrendszer szélessége mindössze 33,5 centiméter, így valóban nem egy nagyon nagy hangszóró. A teljesítménye ennek is 6 watt, ahogy az M530-nak is. Valószínűleg a formatervet kivéve hasonló a két eszköz. Tápot USB-n keresztül kap a hangszóró, a hangátvitel pedig jack csatlakozón keresztül megy és ezen a kábelen található a hangerőszabályzó is.

A soundbar a BGLEB09 kuponkóddal 8200 forintért megvásárolható, szállítási költséggel együtt.

Dunát lehet rekeszteni a belpiacos Lenovo audió cuccokkal 4

Lenovo HT05

Átevezünk a TWS fülhallgatók világába, ahol a Lenovónak szintén egy csomó terméke van, de hazai boltokban ilyenekkel nem igazán fogunk összefutni. A HT05 egy kifejezetten olcsó füles, ami Bluetooth 5.0-val kapcsolódik az eszközünkhöz, és a gyártó ígérete szerint nagyon alacsony a késleltetési ideje. A fülesekben 40 mAh kapacitású akkumulátor van, ezzel 4 órát képes működni, de a töltőbölcsőben van egy 250 mAh-s aksi, amivel még tovább tölthetjük a füleseket. Természetesen telefonálásra is használható az eszköz, ennek a vezérlése érintőgombokkal működik.

A TWS fülhallgató a BG791eaf kuponkódnak köszönhetően már 5700 Ft-ért megvásárolható, szállítási költséggel együtt.

Dunát lehet rekeszteni a belpiacos Lenovo audió cuccokkal 5

Lenovo XG01

Az előző füleshez képest ez már egy komolyabb szerkezet, aminek már azért az ára is más. A Bluetooth 5.0-s kütyüt kifejezetten játékra tervezték, így az alacsony késleltetés nagyon fontos benne, ami 50 ms-ot jelent. Hat órát bír egy töltéssel, a bölcsőjéből pedig négyszer újra lehet tölteni. A kialakítása más, mint a HT05-nek, mert ennek sokkal hosszabb a szára, és a formaterve is más. A visszajelző LED-ek kifejezetten jól állnak neki, ahogy a doboz vonalvezetése is egyedi.

A fülesért a BGb8e20f kuponkóddal 9000 forintot kell fizetni, tehát még ennek sem vészes az ára.

Dunát lehet rekeszteni a belpiacos Lenovo audió cuccokkal 6

Lenovo X3

Ez a fülhallgató egy igazi sportfüles, amit a kialakításának köszönhet. Természetesen Bluetooth 5.0-val működik, de a két fülrész össze van kötve egy kábellel, ami a tarkónál fut körbe. Beakasztós formatervezésének köszönhetően nehezen esik ki a fülből, és elhagyni sem könnyű. A kezelése nyomógombos, ez is pozitívum, hogyha sportolás közben használjuk, mert például futás közben elég nehéz vezérelni egy érintőgombos variánst.

A füles nagyon olcsó, a BGa67f4b kuponkóddal nem kerül többe, mint 4500 forint.

hirdetés