hirdetés

Dreame csúcs robotporszívó, ami a felmosásban király

Minden szennyeződéssel megküzd

hír
Dreame csúcs robotporszívó, ami a felmosásban király 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-05-16

A Dreame Bot W10 egy olyan robotporszívó, aminél kiemelt figyelmet kapott a felmosás funkció, és forgós felmosópárnákkal rendelkezik, amelyeket önmaga tisztít. Gyakorlatilag egy száraz-nedves robotporszívóról van szó. Ha szeretnénk egy olyan gépet, ami nemcsak feltöröl, hanem tényleg felmos, akkor ez egy nagyon jó választás, főleg, hogy a Banggoodról fantasztikus áron rendelhető.

Ha ez nem lenne elég, természetesen a jelenleg megszokott minden egyéb funkcióval is rendelkezik a Dreame W10. A LIDAR segítségével pontos térképet készít és navigál, az ultrahangos szenzorával pedig meg tudja állapítani, hogy szőnyegre ért, ilyenkor automatikusan megemeli a szívóteljesítményt, felmosó módban pedig fel sem hajt a szőnyegre, hogy ne vizezze azt össze. A maximális szívóereje 4000 Pa, ami elég extrém egy robotporszívótól, nem minden nap látunk ilyen teljesítményt. Az akkumulátora 6400 mAh-s, amivel 300 négyzetmétert tud egyszerre kitakarítani, de ha mégis lemerülne, akkor feltölti magát és ott folytatja a takarítást, ahol abbahagyta. A port a 450 ml-es portartályába gyűjti, amit könnyedén kivehetünk a testből és egy mozdulattal kiüríthető.

Naná, hogy ez egy olyan csúcstechnika, ami egyáltalán nem olcsó. Viszont ez egyelőre egy olyan piaci szegmens, amiben egyelőre csak 2-3 modell verseng, és azok között ez egy igencsak budget gépnek számít. A magyarországi ára 240 000 forinttól indul, de ajánlott Banggoodról rendelni, mert a BGe97a87  kuponkóddal mindössze 177 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető szállítási költséggel együtt, európai raktárból.

hirdetés