hirdetés

Dolgozz a medence mellől is kényelmesen 

A hordozható monitorokkal gyerekjáték a munka

hír
Dolgozz a medence mellől is kényelmesen  1

Forrás: Cafago

írta: Bagi
2023-06-27

Aki nemcsak irodai környezetben szeretne dolgozni, hanem változatos munkakörnyezetre vágyik, annak a laptop vagy a mobiltelefon a maga képernyőjével gyakran korlátot jelent az egyszerre megjeleníthető információ mennyiség miatt. Ilyenkor egy hordozható monitorral megnövelhetjük eszközünk kijelzőjét, sőt könnyedén varázsolhatunk dupla kijelzős munkahelyet is a segítségével. A Cafago most kedvező árú képernyőivel nyújt segítséget a vásárlásban.

Az ultravékony alumínium ötvözet háza finom tapintású, az eszköz könnyen hordozható és strapabíró. Beépített sztereó hangszórói kétcsatornás térhangzást tesznek lehetővé. A kijelző hatékonyan szűri a kék fényt. Kompatibilis okostelefonokkal és notebookokkal is.

Most a Cafagoról remek áron juthattok hozzá mindkét modellhez, az olcsóbb 36 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). -ért, a Silver 39 1900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). -ért vásárolható meg európai raktárból, szállítási költség mentesen.

hirdetés