hirdetés

Decemberi Cafago ajánlatok

Etetőhajót és elektromos bicajt akcióznak

hír
Decemberi Cafago ajánlatok 1

Forrás: Cafago

írta: Bagi
2023-12-11

A Cafago mai ajánlatával két hobbi szerelmeseinek kedveskedik. A nagy pecásokat egy leértékelt GPS-es etetőhajóval lepi meg, a bringázni szeretőknek pedig egy 20 colos elektromos kerékpárt hozott. A Yadea YT300 egy 20 colos járgány, amivel akár 60 km-t is megtehettek egy töltéssel. Mindkét terméket német raktárból, extra költségek nélkül szállítják.

A Cafagóról igazán jutányos áron juthattok hozzá ehhez a GPS-es etetőhajóhoz, 38 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kínálják európai, ingyenes szállítással.

Yadea YT300 elektromos kerékpár

A Yadea 20 colos elektromos meghajtású bringa egy 250 W teljesítményű OKAWA motorral és egy 7 sebességes váltóval érkezik. Ideális a napi ingázáshoz, de kirándulni is nyugodtan elindulhattok vele. Használhatjátok tisztán elektromosan és rásegítéses üzemmódban is, nagyjából 60 km-t tudtok vele megtenni, maximális sebessége pedig 25 km/h.

Levehető akkujának hála könnyen tudjátok tölteni, a 36 V 7,8 Ah-s erőforrás teljes töltése 4 órát vesz igénybe. A keret alumínium ötvözetből készült, a magasságotokhoz könnyen beállítható, maximális terhelhetősége 120 kg. Egy hátsó csomagtartót is kaptok hozzá, ezen akár 15 kg cuccot is tudtok szállítani. Az állítható 12 V-os LED fényszóró és a hátsó lámpa gondoskodik a biztonságos éjszakai bicajozásról. Nem kell félnetek, a felfröccsenő víztől sem, teljesíti az IPX5 vízállósági szabványt.

Németországból, ingyenes szállítással érkezik, 190 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni, és már semmilyen extra költség sem terheli.

hirdetés