hirdetés

CYSUM Cityrun-26 elektromos kerékpár 261 000 Ft-ért

Stílusos, fenntartható járgány városi kalandokra

hír
CYSUM Cityrun-26 elektromos kerékpár 261 000 Ft-ért 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-21

Az utóbbi években a fenntarthatóság és a környezetvédelem egyre nagyobb szerepet kapott az életünkben, és ez a közlekedésben sincs másképp. A CYSUM Cityrun-26 nemcsak egy környezetbarát megoldást kínál, de stílusos, modern megjelenésével és megbízható teljesítményével igazán jó társad lehet, akár a napi munkába járásról, akár a hétvégi kalandokról van szó. Ráadásul egy ilyen kerékpárral nemcsak időt spórolhatsz, hanem a városi forgalom stresszét is elkerülheted.

A CYSUM Cityrun-26 36 V-os, 10 Ah kapacitású akkumulátora a gyártó állítása szerint 30-50 kilométeres hatótávot nyújt egy töltéssel, ami bőven elég egy városi naphoz. Az akkumulátor 4-6 óra alatt feltöltődik, vagyis, ha este felteszed, másnap reggel bevetésre kész. A váz szénacél szerkezete pedig nemcsak tartósságot, hanem stílusos megjelenést is kölcsönöz a biciklinek. A fehér szín pedig modern és letisztult megjelenést biztosít, ami igazán feldobja a városi utak monotonitását.

150 kg-os maximális terhelhetősége miatt a CYSUM Cityrun-26 elektromos kerékpár nemcsak könnyű és kényelmes, de praktikus választás is, ha extra csomagot – például táskát vagy bevásárlást – kell szállítanod. A mindössze 24 kg-os tömege pedig azt jelenti, hogy könnyen kezelhető és tárolható, még akkor is, ha egy lakásba kell felcipelned. Jelenleg 261 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért érhető el, ha használod a BG99f17d  kuponkódot. A biciklit cseh raktárból küldik, ingyenes szállítással, így várhatóan gyorsan megkapod. Ha tehát egy megbízható, stílusos és környezetbarát közlekedési eszközt keresel, ideális választás lehet számodra.

hirdetés