hirdetés

Curren és Cheetah órák a hivatalos boltból

A svájci óra dizájn Kínában is létezik

hír
Curren és Cheetah órák a hivatalos boltból 1

Forrás: Aliexpress.com

írta: Don Kartács
2022-10-30

Sajnos sokan nem engedhetik meg maguknak a svájci óratermékeket, viszont vannak ezekhez nagyon hasonló replikák is Aliexpressen, a svájci ellenlábasok árának töredékéért. Elsőre a Curren és a Cheetah márkák jutottak eszembe, és ehhez ajánlanék két boltot is, a Curren Official Store-t és a VANA Trade-et, ahol lehet tobzódni nemcsak a különféle óravariánsok, de az árcsökkentő kódok között is. A metódus a szokásos, minden kupont ki kell kérni, termékeket be kell dobálni a kosárba, november 1-jén pedig a már érvényesülő akciókkal karöltve olcsóbban megvehetők ezek a termékek.

VANA TRADE – Vegyesfelvágott karóra bolt

Alapvetően azért tettem be a cikkbe a VANA TRADE boltját, mert itt is kaphatók Curren márkájú órák, de mivel vannak más brandek is, ezért ezeket is átfutottam. Naviforce – mutatós és kvarc kijelzésű darabok -, Golden Hour, Winner és hasonlók, több száz modellel, de amire felhívnám mindenki figyelmét, az a Cheetah márka. Ezek szerintem a legesztétikusabb kínai órák, kinézetre a Tissot és a Zeppelin formavilágát másolják, viszonylag jó ízléssel, és az árak itt sem verdesik az egeket. Néhány megnyerő darab:

  • Cheetah 2022-es bőrszíjas fekete kronográf sportóra: 7600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • Cheetah 2022-es, fekete kronográf sportóra de fémszíjjal is: 7600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • Cheetah barna bőrszíjas kronográf sportóra ezüst tokozással: 8000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • Cheetah fekete bőrszíjas kronorgáf sportóra ezüst tokozással: 10 250 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • Cheetah pálcikaszámlapos divatóra mindenféle variánsban: 11 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

Ezek természetesen csak példák, bóklásszatok kedvetekre a két bolt kínálatában, és mindenképpen kérjétek ki a kuponokat. A fenti órákra a szállítás ingyenes.

hirdetés