hirdetés

Cuccok a leghidegebb évszakra

Ha nem bekuckózásból áll nálatok a tél

hír
Cuccok a leghidegebb évszakra 1
Rolla
írta: Rolla
2019-11-06

Tény, hogy síelni, snowboardozni vagy szánkózni nem csak télen lehet, de jóval egyszerűbb és költséghatékonyabb ebben az időszakban keresni a környező országokban olyan helyet, ahol ez kivitelezhető. Ha ti is inkább ezeket az elfoglaltságokat preferáljátok az otthoni punnyadás helyett, esetleg eldöntöttétek, hogy idén belevágtok valamilyen téli mozgásforma megismerésébe, akkor itt az ideje beszerezni a kiegészítőket. Ha most megrendelitek őket, akkor még simán megérkeznek a szezon kezdetére.

Ami pedig már utcára és erdei sétához nem annyira fontos, síeléshez és snowboardozáshoz viszont annál inkább, az az arcmaszk és a síszemüveg. Siklás közben nagy sebességnél azért már csíp a szél keményen, ezért nem tanácsos otthon hagyni egyiket sem. Előbbiből is van ezerféle, a bankrablós feketétől a Jokeresen át a mintásig, így ezt is használhatjátok önkifejezési célzattal, míg utóbbinál a forma az elsődleges döntési szempont. A sálaknál is hasonló a szitu, az itthoni árakhoz képest jóval olcsóbban rendelhettek kintről, ráadásul kisebb az esély arra, hogy szembejön veletek az utcán.

Ha nem utaznátok messzire

Sajnos Magyarország nem tartozik a sífellegvárak közé, ettől függetlenül máshogy is kiélvezhetitek a hóesés szépségeit. A hógolyózáshoz nem szükséges különösebb földrajzi adottság, viszont néhány kütyüvel még élvezetesebbé tehetitek. Ilyen például a hógolyókészítő, amivel felpörgethetitek a meccseket, de lusták/maximalisták mini hóemberkészítőt is beszerezhetnek. Ami pedig már sík terepen necces, bármilyen kis dombon viszont már hatalmas buli, az a popsitepsi. Ezek mind párszázas cuccok, és nem romlandó dolgok, így simán megéri szerintem megvenni őket.

 

Ha átfagytatok

Ha meguntátok a játékot vagy teljesen átfagytatok, akkor vonuljatok be a házba, dobjátok bele a cipőszárítót az átázott bakancsotokba, hogy újra száraz legyen, ti pedig burkolózzatok bele egy takaróba. Királylányoknak sellőuszonyos kötött stílusú, vicceskedvűeknek pedig a tortilla a jó választás. És hogy ne csak a cipőtök, de a lábatok se fázzon, dugjátok bele ebbe a Xiaomi lábmelegítőbe.

Ha pedig egész télen nem fog esni a hó, akkor se keseredjetek el, mert itt az áltimét megoldás: a vízből és porból előállítható műhó.

hirdetés