hirdetés

Cuccok 30 000 forint alatt

Xiaomi Deerma VC20S porszívó, Logitech egér, Xiaomi lámpa

hír
Cuccok 30 000 forint alatt 1
Rolla
írta: Rolla
2019-08-29

Ha a hónap végén már ti is inkább beállítjátok a keresőben, hogy a legolcsóbtól mutassa a termékeket, akkor nézzétek meg ezt a listát, ahol igyekeztem összeszedni nektek olcsó cuccokat. 26 000 forintért ritkán lehet jó minőségű vezetéknélküli porszívót behúzni, így ha még nincs, akkor fontoljátok meg, továbbá egeret, lámpát és Bluetooth hangszórót is találtok. Ha netán hiányozna valamelyik a háztartásból, most kuponnal jó áron beszerezhetitek.

Xiaomi lámpa

Kifejezetten tetszik nekem ez letisztult, lampionra hajazó Xiaomi lámpa, amit elsősorban az éjjeli szekrény tetejére álmodtak meg, de szerintem a nappaliban a polcon is király hangulatvilágítás esténként. Nem is lenne igazi Xiaomi, ha nem tartozna hozzá egy applikáció, amin keresztül sok funkciót vezérelhettek. Ilyen például a szín választása, fel-le kapcsolás, időzítés és a fényerősség, ráadásul ha Siri a barátnőtök, akkor mindezt megtehetitek hangvezérléssel. Az okos cuccoknak persze ára van, 10 000 forintért rendelhetitek meg a 3MHOTU5N kóddal, ráadásul a szállítás is ingyenes.

Razer egér

Tudom, tudom, nyáron ki kell használni a jó időt és a szabadtéri lehetőségeket, de ha hozzám hasonlóan szerettek ti is a kánikula helyett a hűvös szobában kockulni, akkor elengedhetetlen egy jó egér. Annak, aki nyáron is inkább bent játszik, annak valószínűleg nem kell bemutatnom ezt a márkát, bár tény, hogy a Razer nevet és jelet általában még azok is ismerik, akik nem ennyire fanatikusak gaming téren. Ígéretük szerint minimum tízmillió kattintást kibír az eszköz, így sokáig megbízható társatok marad az e-harcmezőkön. Bár európai raktárból is megrendelhetitek, ebben az esetben jobban jöttök ki, ha kínai raktárat választotok, mert ott 7200 forintba kerül a fehér variáns a 3MBCZR4I kóddal.

Tronsmart Element T6 Plus hangszóró

Valószínűleg nem kell bemutatnom részletesen a Tronsmart T6 Plus-t, hiszen láthattátok már a tesztünket korábban. Amiért továbbra is jó vétel, az a felsőkategóriába illő minőség és a szuper ár-érték arány.

A 3MSKN8I2 kóddal 19 600 forintért szerezhetitek be EU raktárból, így az áron felül további költségekkel már nem kell számolnotok, ráadásul akár egy héten belül meg is érkezhet.

Ha pedig még egyet vásároltok, akkor kihasználjátok az eszköz legnagyobb “fícsörét”, mégpedig azt, hogy ha kettőt összepárosítotok, akkor sztereóban tolja a zenét. Ez mindenképpen egy hasznos funkció, főleg, ha nagyobb a társaság, hiszen így még jobb minőségben hallgathatjátok a kedvenceiteket, ráadásul így nehezebb túlordítani már az első üveg bor után.

hirdetés