hirdetés

Csütörtökön indul az Aliexpress és a Banggood Black Friday

hír
Csütörtökön indul az Aliexpress és a Banggood Black Friday 1
írta: SonkaMod
2021-11-23

Sajnos már a kínaiak is trükköznek kicsit a Black Friday-jel, és már nemcsak pénteken tartják, hanem előbb elkezdik. Az Aliexpress, és a Banggood is hamarabb indítja idén a fekete pénteki akcióikat. Egészen pontosan mind a kettő platform reggel 9-kor fogja elkezdeni a nagy őrületet, amit háromnaposra terveznek. Már jó előre érdemes körülnézni a boltokban, hogy miket szeretnénk megvenni, és érdemes őket kosárba is tenni.

Mint mindig, így most is nagy várakozással tekintünk az idei Black Friday elé, ami remélhetőleg nagyot fog szólni. Ilyenkor a kínaiak is összeszedik magukat, és a 11.11 utáni kómából ébredve, újabb jó akciókkal rukkolnak elő. Ezek a napok még azért igen népszerűek, mert nagy eséllyel még Kínából is megérkezik a rendelt cucc karácsonyig. Főleg az Aliexpress külső raktáraiból érkező termékeket érdemes még ilyenkor beszerezni, az EU raktárak ezután is biztonságosak lesznek a megérkezés szempontjából.

Indul az Aliexpress Black Friday

Bár 11.11-kor megtartotta a hatalmas piactér, hogy tényleg a konkrét napon kezdte a leárazásokat, ez a Black Friday esetében már nem így lesz. Az akciók már november 25-én, csütörtökön, reggel 9 órakor elkezdődnek. Addig töltsük meg a kosarunkat a kiszemelt termékekkel, gyűjtsük a kuponokat, és játsszunk a játékokkal, amit a piactér kínál.

A bemelegítési időszakban kell begyűjteni a store kuponokat, amiket a Coupon Centerben, valamint a boltok főoldalain találunk. Már most jelöli az Aliexpress a termékek akciós árát, amelyeken majd a Black Friday akciók csúcspontján lehet őket megvásárolni. Ezek az összegek a legtöbb esetben még nem a végleges árat jelölik, hiszen minden évben levonódnak még az automatikus árcsökkentések, store kuponok és az egyéb kuponkódok által nyújtott kedvezmények.

Pár kódot már közreadott az Aliexpress, egyelőre ezek még nem használhatók fel, majd csak 25-én, reggel 9-kor fognak élesedni.

Minden termékre érvényes kódok:

$7 kedvezmény $50 felett: admitadBF7, BFCM7, sintetikiBF7, TAREKBF7
$9 kedvezmény $65 felett: OS65A
$12 kedvezmény $100 felett: admitadBF12, BFCM12, TAREKBF12, sintetikiBF12, OS12A
$18 kedvezmény $150 felett: BFCM18, sintetikiBF18, TAREKBF18, admitadBF18, OS18A
$23 kedvezmény $190 felett: BFCM23, admitadBF23, sintetikiBF23, TAREKBF23, OS23A
$30 kedvezmény $250 felett: TAREKBF30, sintetikiBF30, admitadBF30, OS30A

Érdemes böngészni az esemény főoldalát és a Coupon Centert, ahonnan akár 50%-os kuponok is levadászhatók. Hasznos begyűjteni az összeset, legfeljebb nem használjuk fel őket, de annyi baj legyen. Mindig előnyhöz juttat, ha a különböző játékokkal is játszunk, például a Money Hoppal, ami az okostelefonos alkalmazásban érhető el, és ugrálni kell benne egy figurával. Amennyi ugrást sikerül jól teljesíteni, annyi centet kapunk, és mellé még plusz ajándékokat is felajánlanak. Egy napon csak párszor próbálkozhatunk, de ha teljesítünk feladatokat (pl. boltok látogatása), akkor kaphatunk újabb esélyeket. 25-én az összegyűjtött pontok beválthatók kuponokra, például 11.11-kor lehetett 3/6$-os kupont is kapni.

A Banggood is csütörtökön kezd

A Banggood már a 11.11-et is 10-én kezdte, így az esetükben nem lepődtünk meg, hogy egy nappal előbbre hozták a fekete pénteki őrületet. A leárazások pontos kezdete: november 25-e, csütörtök, reggel 9 óra. Mint azt már megszokhattuk, ez a webshop igen erős ajánlatokkal rukkol elő ezeken az eseményeken, amik majdnem minden termékük esetében meg is nyilvánulnak. Alapból leszállítják az áraikat, de a legjobb vételeket a kuponok segítségével érhetjük el. Ezeket megosztják a szerkesztőségünkkel, mi pedig továbbadjuk őket az olvasóinknak. A Facebook oldalunkra tematikusan tesszük ki őket, 11.11 alkalmából is több százat osztottunk meg, és ez most sem lesz másképp.

Akik tagjai a Facebook csoportunknak, azok kérhetnek is, hiszen a szokásos kuponkérős posztot is élesíteni fogjuk, ahol kommentben lehet megírni a kívánságokat, amiket megpróbálunk teljesíteni.

Nagyon fontos, hogy ilyenkor már igen gyorsan fogynak a raktárkészletek, így érdemes mindenre gyorsan lecsapni.

A legjobb leárazásokat itt, a weboldalunkon is közzétesszük, tehát a nagy napon, és azután érdemes fellátogatni ide, akár naponta többször is.

hirdetés