hirdetés

Csupa hasznos nyári cucc a Geekmaxi szezonális akciójában

SUP, hűtőláda, grillező is a kínalatban

hír
Csupa hasznos nyári cucc a Geekmaxi szezonális akciójában 1

Forrás: Geekmaxi.com

írta: Norbi
2022-07-19

A kínai webshopok nagy részén már beindult valamiféle nyári leárazás, a Geekmaxi úgy látszik kivárt, hogy aztán ezerrel beröffentse a Summer Sale-t. Érdemes kicsit szétnézni az oldalukon, mert sok nyárral kapcsolatos termék lett akciós, tekintve, hogy még szerencsére csak a fele telt el a sokak kedvenc évszakának, még érdemes lehet beszerezni pár dolgot, most hogy ezt olcsóbban tehetitek meg. A termékek nagyrésze úgyis a cég európai raktárából érkezik, így nem csak nyár végére érnek ide.

Sonifer SF6012

A nyár szinte összekapcsolódik a grillezéssel, kerti sütögetéssel, ha valakinek ehhez nincs megfelelő helye, vagy nem akar faszénnel pepecselni, annak remek megoldás lehet egy elektromos kontakt grill, amit egy erkélyen is be lehet üzemelni. Ha teljesen nem is, de azért nagyjából hozza a feelinget, viszont garantáltan megkímél titeket a szálló pernye, füst, és a lecsöpögő zsír hatására belobbanó tűz okozta kellemetlenségektől.

A Sonifer termékének fő erénye a teljesítménye, ami nem kevesebb, mint 2000 watt, ennyi kell hogy hamar, alaposan megsüljenek benne a húsok, zöldségek, mégis sok versenytárs terméke jóval kevesebb szuflával bír.  Lehetőség van 90 fokban kihajtva csak az alsó részt használni, de a tető rácsukásával jóval hamarabb elkészül benne az étel, hiszen akkor nem kell forgatni, egyszerre kapja a hőt mindkét oldalán a husi. A tálcák felülete tapadásmentes bevonattal rendelkezik, a zsír, ami kisül egy műanyag tárolóba folyik, mert az alsó részt kicsit lejtősre csinálták meg. A hőmérsékletet a tetején található tekerő segítségével tudjátok állítani. 

Ezt az erős kontakt grillt most 23 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni a Geekmaxi oldalán, ha  használjátok az M4jHZkE5  kódot, a termék európai raktárból érkezik, ingyenes szállítással és az áfa is benne van az árban.

Funwater Adventure-Ocean SUP

A kínalatból természetesen nem maradhatott ki az utóbbi évek nyarainak slágerterméke, a SUP sem, pont időben, hiszen még bőven kiévezhetitek, ha rendeltek egyet. Főleg, hogy mára már annyira lement a SUP-ok ára, hogy talán beleférhet hogy legyen egy sajátotok. 

A Funwater Advanture-Ocean  a nevétől eltérően remekül suhan mondjuk a Balaton vizén is. Az ízlések különbözőek, de ezzel a festéssel szerintem nagyon jól néz ki, a gyártó pedig azt ígéri, hogy nagyon tartós is. Mindenféle külső behatásnak ellenáll: karc, UV és tűzálló. A súlya mindössze 7 kg, viszont 150 kg-ig terhelhető, méreteit tekintve nem kis darab, hossza 350, szélessége 84 centiméter, ehhez 15 centis vastagság párosul. A hozzá járó kiegészítők listája elég hosszú, kaptok hozzá egy evezőt, egy hordtáskát, egy pumpát, vízhatlan telefontokot, valamint bokára rögzíthető kötelet is.

A teljes szett ára most 99 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). az yh37bPIP  kód beütése után, ez az ár már minden költséget tartalmaz, ráadásul EU raktárból küldik, így még bőven kihasználhatjátok ebben a szezonban is. 

hirdetés