hirdetés

Csapjatok le az utolsó akciós ajánlatokra

Öt nap múlva vége a Geekmaxi szülinapi promójának

hír
Csapjatok le az utolsó akciós ajánlatokra 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Bagi
2023-10-10

Hat éves lett a Geekmaxi, ennek apropóján október 15-ig villámakciókkal várnak benneteket, ahol akár 70 százalékos leértékeléssel is találkozhattok, ezen kívül számtalan kuponnal is készültek, de most is jól járhattok, ha a PayPal fizetést választjátok. Ha szívesen lecsapnátok valami jó vételre, érdemes meglátogatnotok a hivatalos szülinapi oldalt is. Összegyűjtüttünk nektek néhány kuponos terméket is.

A Geekmaxi YQUYTQ1B  kuponjával 125 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni, európai szállítással.

Fossibot F101 okostelefon

A Fossibot F101 egy igazi strapatelefon, amit bármilyen extrém körülmények között használhattok, bárhol bírja a gyűrődést. Mindenféle ütés- és porállósági követelményt teljesít, ellenáll a folyadékoknak IP69K szabvány szerint. Emiatt elég brutális a kinézete is, erős műanyagok védik a sarkokat. 350 grammot nyom, a mérete elviselhető, 155,7×76,2×20,35 mm. Az 5,45 colos HD+ kijelző szupererős Dragontrail üveget kapott. Egy 2 GHz-es MediaTek Helio A22 processzor működteti, ez egészül ki 4 GB RAM-mal és egy nem túl combos, 64 GB-os háttértárral, ami 128 GB-os micro SD-vel bővíthető. A memóriakártyán kívül még két darab Nano SIM kártyát tehettek bele. A készüléket az Android 12 operációs rendszer működteti.

10 600 mAh-s akkumulátor rendkívül hosszú ideig használható, 94 órányi telefonbeszélgetést biztosít, de készenléti módban 1050 órát is kibír. Type-C porton keresztül tölthetitek fel, képes a 18 W-s gyorstöltésre. Mint minden okos telefon, ez is kapott elő- és hátlapi kamerát. A 24 MP-es főkamera mellett helyet foglal egy 5MP-es makró és egy 0,3 MP-es bokeh kamera is, a szelfi kamera egy 8MP-es nagylátószögű objektívvel rendelkezik. A vízálló hangszórója 3,5 W-os csúcsteljesítményre képes, amely 123 dB-es hangerőt képes kiadni. Hallókészülék kompatibilis (HAC), azaz kiszűri az akusztikus és elektromágneses interferenciákat, így a hallókészülékeseknek is normál hangot biztosít.

A Geekmaxiról a piros betétes verziót most 31 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megszerezni a WNDDDDXH  kupon felhasználásásval.

 

Fossibot F3600 power station

A Fossibot F3600 42 kilogrammos, kerekeken gurítható tárolási megoldás 3600 W-ot tud leadni, akár 13 eszköznek egyszerre, mindezt 3840 Wh-val, míg a bemenetei oldalon akár 4200 W-tal is tölthető. Találtok rajta 3 darab 230 V-os hagyományos csatlakozót, 2 darab DC tápegység- és 6 darab USB portot különböző típusokból (Type-C és USB-A, a Type-C-k PD képesek 100 W-ig), 1 darab XT60 és 1 darab XT90 kimenetet, és végezetül egy szivargyújtó kimenetet. 2200 W áll rendelkezésre a hagyományos hálózati töltésnél, míg napelemből 2000 W teljesítménnyel küldhető meg, ez összesen 4,2 kW, így 1,5 óra alatt feltölthető.

A telep oldalából kipattintható egy elemlámpa is, arra az esetre, ha éjszaka kéne használni. A hagyományos tápellátáson túl UPS üzemben is képes működni, vagyis áramkimaradások esetén azonnal átkapcsol akkumulátorra, és például megakadályozza az ebből származó adatvesztéseket. A LiFePO4 akkumulátorok 6500 ciklust bírnak, így meglehetősen hosszú az élettartamuk, a gyártó 10 évet ad meg erre. A zavartalan működést 9 beépített védelem biztosítja, ilyenek a túlfeszültség, a túláram, a túltöltés, a rövidzár és hasonlók, bővebben a sajtóanyagban találjátok ezeket.

A Geekmaxi szülinapi akcióján a 200F3600  kuponnal 621 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni, európai szállítással.

Furbulous okos macska WC

Megérkezett a világ első automatikus macska WC-je, amivel könnyedén tisztán tarthatjátok nemcsak a cicát, hanem a lakást is. Semmi mással nem kell innentől foglalkoznotok csak a közös játékkal és az etetéssel. Bár gondolom az utóbbira is kitaláltak már valami robotizált megoldást. A Furbulous toalett minden műveletet automatikusan végrehajt, beleértve a tisztítást, csomagolást és a műanyag zacskó lezárását is.

Egy alkalmazással tudjátok vezérelni akár távolról is, amelyben nemcsak beállíthatjátok a tisztítási ütemtervet, hanem nyomon követhetitek a macska súlyát vagy a mosdólátogatások gyakoriságát. A cica biztonsága érdekében a dobozt hét biztonsági érzékelővel és becsípődésgátlóval látták el. Az automatikus tisztítás funkció használatához a macskának legalább 1,5 kilót kell nyomnia. Ha ennél kisebb a cica, kapcsoljátok ki ezt a funkciót, hogy megelőzzétek a baleseteket.

A tágas, 60 literes belsővel kialakított macskaalom dobozban több macska is könnyedén elfér, a nagyméretű 6 literes hulladékfiók pedig lehetővé teszi, hogy akár 3 hónapig hozzá se kelljen nyúlnotok. A szagtalanításról egy illatosító spray gondoskodik, amiből hármat is találtok a csomagban. Az összetevőit tesztelték, és a cicák nem érintkezhetnek semmilyen ártalmas anyaggal.

Ha Ti sem bíbelődnétek sokat az alom tisztításával, használjátok a 50GMXFurbulous  kupont, így 194 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthattok hozzá.

Duotts C29 terepbringa

A Duotts C29 ahogy a nevéből adódik, 29 colos kerekekkel rendelkezik és egy Shimano 21 sebességes váltó került rá. Kapott első teleszkópot és tárcsaféket mindkét kerékre, és felszerelték egy nagy fényerejű első lámpával is, így azt sem kell külön beszerezni hozzá. A bringa súlya 31 kg, terhelhetősége 150 kg. Míg a legtöbb olcsó e-bike 250 wattos motorral rendelkezik, addig ez a bicikli már egy 750 wattosat kapott. Az elérhető végsebesség sincs lekorlátozva, 50 km/h-ra is képes felgyorsulni, így ehhez a járgányhoz hivatalosan már segédmotoros kerékpárra érvényes vezetői engedély is kell.

A nagyobb teljesítményhez megnövelt akkupakk dukál, ez ebben az esetben 15 Ah-t jelent 48 volt feszültség mellett, ami 0,72 kWh-ra jön ki. A bicikli tisztán elektromosan, rásegítéssel és rásegítés nélkül is használható. Tisztán elektromosan 50 km a hatótáv, de érdemes mellette tekerni is, úgy pedig 100 km-t tehettek meg. Ez annyit jelent, hogy nemcsak városi cirkálásra jó, hanem nagyobb túrákon is megállja a helyét. Ha érdekel benneteket a járgány, mindenképp olvassátok el korábbi tesztünket is.

Használjátok a vu9ftJ5W  kuponkódot, így már 275 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a megkaphatjátok.

Hyper GOGO Cruiser 12 Plus

A Hyper GOGO Cruiser 12 Plus gyerek elektromos motorkerékpárokat a vintage chopperek stílusa ihlette. Törekedtek a minél valósághűbb megjelenésre, így felszerelték kipufogócsővel, az utat megvilágító fényes fényszóróval és egy üzemanyagtartály formájú tárolóval is. Hat év feletti gyerekek számára készült, 90-160 cm közötti ajánlott magassággal és 65 kilogramm maximális teherbírással. A kormány magassága szabadon állítható a különböző magasságú és karhosszúságú gyermekek számára, így minden kis motoros számára tökéletesen be tudjátok állítani.

Igazi motoros élményt nyújt a gyerkőcök számára, beltéren és kültéren egyaránt. A pneumatikus gumiabroncsokkal különféle felületeken gurulhatnak, például fapadlón, füvön és macskakövön is. Mivel kicsiknek készült, ezért még inkább odafigyeltek a biztonságra, strapabíró anyagokat használtak, erős acélvázzal, csúszásgátló és kopásálló gumikkal, megbízható hátsó agyfékkel, csúszásmentes markolattal és ergonomikusan kialakított nyereggel van felszerelve, de még egy stabil kitámasztó kart is kapott.

160 wattos motorral és egy nagy, 21,9 V-os, 5,2 Ah-s lítium ion akkumulátorral meghajtott elektromos motorkerékpár akár 12 kilométeres hatótávolságot biztosít sík utakon. Mindössze 4 óra töltési idő után a kis motorosok vissza is pattanhatnak rá. Három sebességfokozat választható – 8/12/16 km/h -, így a félénkebbek is megtapasztalhatják a sebesség izgalmát. A Plus verzió színes fények izgalmas sorát, élethű füsthatást és motorzúgást is generál

Ha meglepnétek a gyerkőcöket, a Geekmaxin pötyögjétek be a CVHSR3NZ  kuponkódot, így 143 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthattok hozzá.

hirdetés