hirdetés

Csak egy hétig 2900 forint a Windows 10

A KeysOff tovább csökkenti az árakat

hír
Csak egy hétig 2900 forint a Windows 10 1
írta: RK
2020-08-24

Frissíts a legújabb szoftverekre a KeysOff legjobb szoftver leárazása során ezen a héten, hogy még többet spórolhass. Akár 45 vagy 62% kedvezményt is kaphatsz Windows 10 és Office 2019 termékekre, de szinte mindegy mit vásárolsz, biztosan nyersz rajta.

Kedvezmény Office 2016-ra is?

Természetesen annak sem kell búsulnia, aki nem akarja a legújabb szofvereket használni, ugyanis az összes Office 2016-ra és azt tartalmazó csomagra 60% kedvezmény jár az RK60 kuponkód felhasználásával:

Még több leárazott termék a KeysOffon

Kétségkívül az Office 365 volt az utóbbi idők egyik legkeresetebb programcsomagja, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ennek hála 55% extra kedvezménnyel vásárolhattok Office 365 előfizetést az RK55 kuponkóddal:

A Keysoff.com-ról

A Keysoff.com piacvezető szoftver és játékwebshop. Az egész világon vannak vásárlóik. A 24/7-es ügyfélszolgálatuk fenntartása mellett folyamatosan remek ajánlatokat biztosítanak minden általuk árusított szoftver kulcsra. Ha a Keysoff.com-on vásárolsz, biztos lehetsz benne, hogy egy megbízható boltot választottál, ahol csak eredeti szoftvert kaphatsz.

Kérdésed van? Segítségre van szükséged?

Vedd fel a kapcsolatot velük vásárlás előtt vagy akár utána is. Csak írj egy emailt a [email protected] email címre, ha bármilyen kérdésed van és a Keysoff ügyfélszolgálata készséggel válaszol neked.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Keysofftól függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Keysoff oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Keysoff és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Keysoff oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

Nyitókép: Johny vino, Unsplash

hirdetés