hirdetés

Csak a drón szállt el, de az ára nem

A JJRC X19 PRO három aksival most potom pénzért

hír
Csak a drón szállt el, de az ára nem 1

Forrás: Geekbuying

Bagi
írta: Bagi
2023-07-05

Bár a drónozáshoz számos engedélyre lehet szükségünk, még akkor is, ha csak kedvtelésből szeretnénk pilóta nélküli eszközt reptetni, mégis vétek lenne kihagyni ezt az élményét. Ha csak most ismerkednétek meg ezzel az izgalmas hobbival, érdemes egy jól felszerelt, de nem túl drága eszközzel kezdeni. Erre a célra kiváló választás a Geekbuying ajánlatában szereplő JJRC X19 PRO.

Képes a tárgykövetésre – intelligent following – , fel lehet venni a térképen útvonalakat, amiket a drón lerepül – pointig flight – és képes körözni egy célpont körül – 360 Surround. A kamerával digitálisan zoomolni is lehet tízszeres nagyításig. 

Kezdőknek ideális választás, ráadásul most a Geekbuyingról a 7M4G08LF  kuponnal 57 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). -ért érhető el, amit már semmilyen extra költség sem terhel, és még három akkumulátort is kapunk mellé.

hirdetés