hirdetés

COLORWAY BK15-CW elektromos kerékpár 284 000 Ft-ért

Stílusos, erőteljes és praktikus választás

hír
COLORWAY BK15-CW elektromos kerékpár 284 000 Ft-ért 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-15

Az elektromos kerékpárok terjedése egyre nagyobb lendületet kap, ahogy az emberek keresik a környezetbarát közlekedési lehetőségeket. A COLORWAY BK15-CW elektromos bicikli nemcsak a praktikus közlekedést teszi kényelmessé, hanem egy izgalmas, modern választás is mindazoknak, akik szeretnének nagyobb hatótávval és gyorsabb sebességgel közlekedni a városban vagy akár hosszabb túrákra indulni.

Multifunkciós LCD kijelzője segít követni a sebességet, az akkumulátor állapotát, és egyéb fontos adatokat, miközben az IP54-es vízállósági szint garantálja, hogy esős időben is nyugodtan használhatod a kerékpárt. Az erős első lámpának köszönhetően pedig az éjszakai közlekedés is biztonságos marad. Praktikusságát tovább növeli, hogy összehajtható kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén szállítható vagy tárolható legyen. Ez különösen előnyös, ha korlátozott hely áll rendelkezésre otthon vagy az irodában.

A COLORWAY BK15-CW elektromos kerékpár most fekete, fehér vagy kék színben, 284 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért érhető el a BGabaa50  kuponkód felhasználásával, ami igazán baráti ár ezért a bicikliért. A terméket cseh raktárból ingyenes szállítással kaphatod meg, ami gyors és problémamentes kézbesítést biztosít, anélkül, hogy extra költségekkel kellene számolnod.

hirdetés